ואחרי שיחה עם רונלייט במידה והעברית שלהם הוסבר לי כי יש למחוק את קובץ העברית מהסרת תוכנית במכשיר ולאחר מכן להתקין אותו מחדש. אצלי, מאז הבעיה הסתדרה. ראוי לציין שהתמיכה שלהם ברונלייט ממש בסדר. בהצלחה!
עם התמיכה של רונלייט ורק לאחר הפעולה של המחיקה והתקנה מחדש הבעיה נפתרה. ודרך אגב בהתחלה הם יעצו לי לעשות הרד ריסט ורק לאחר, שהתעקשתי שאני לא מוכן קיבלתי את ההמלצה שנרשמה!
ישירות מהאתר שלהם, אין בעייה עם זה... יש למחוק כך: התחל הגדרות מערכת הסרת תוכניות "ג'נרל סרטיפיקשיין"<======== להסיר את השורה הזו... לבצע התקנה מאתר רונלייט. ולבחור כמובן את הוורסיה 0.132 אתמול ביקרתי אצלם בראשון לציון.... השארתי את ה-P350 שלי, היה עם תקלה של back-space שלא מוחק.
קצת דיקטטוריה מוגזמת בייחוד שאת טועה ומטעה. לגבי עברית כדאי להסיר ולהתקין בוודאי אם מדובר בעברית של רונלייט ובודאי ובודאי שמדובר באיירון (ואז צריך להסיר מתוך התוכנה) אלה הן העצות שקיבלתי מהתמיכה וגם מניסויוני בהתקנות מרובות בחודשים האחרונים (מיו 350 וKJAM). אז שבת שלום תום
בפורום הזה, בלי להיות בטוח. הייתי בשבוע שעבר <לאחר שכתבתי את מה שכתבתי ולאחר שביצעתי את ההסרה וההתקנה במחשב כף היד שלי, זה עבד וזה עובד... הזדמן לי להיוטת בחברה בראשל"צ והם אמרו לי שזה בדיוק מה שצריך לעשות.. הייתי ב"רונלייט" לסיבה אחרת לחלוטין והנושא הזה במקרה עלה... אני לא מטעה אף אחד שבוע טוב.