תופעה מוזרה מיו 350

omonia

New member
תופעה מוזרה מיו 350

כאשר אני מפעיל את הוורד אני מקבל שורה של גיבריש והמיו מחפש ולא מוצא מה עושים תודה

AYELET1

New member
איפה? למה ? איך?

פרט: 1. איזו עברית 2. האם זה מסמך קיים או חדש? 3. האם הצלחת לפתוח מסמך קיים? תן כמה פרטים שרק אפשר

globin

New member
הייתה לי בעיה דומה

ואחרי שיחה עם רונלייט במידה והעברית שלהם הוסבר לי כי יש למחוק את קובץ העברית מהסרת תוכנית במכשיר ולאחר מכן להתקין אותו מחדש. אצלי, מאז הבעיה הסתדרה. ראוי לציין שהתמיכה שלהם ברונלייט ממש בסדר. בהצלחה!

AYELET1

New member
לא למחוק את העברית מהסרת התוכניות!!

זה עלול לגרום בעיות אלא להתקין עברית חדשה על הקודמת זה בהחלט עשוי לעזור לעניין הוורד אם הבעיה נעוצה בקובץ מסויים שנמצא שם

globin

New member
איילת, מה שהמלצתי זה בעקבות שיחה

עם התמיכה של רונלייט ורק לאחר הפעולה של המחיקה והתקנה מחדש הבעיה נפתרה. ודרך אגב בהתחלה הם יעצו לי לעשות הרד ריסט ורק לאחר, שהתעקשתי שאני לא מוכן קיבלתי את ההמלצה שנרשמה!

AYELET1

New member
בד"כ עדיף לא למחוק את העבררית

הדבר לעיתים עלול לגרום לבלגן עדיף להתקין תוך כדי דריסת העברית הקודמת

חתולון*

New member
יש להתקין עברית ורסיה 0132

ישירות מהאתר שלהם, אין בעייה עם זה... יש למחוק כך: התחל הגדרות מערכת הסרת תוכניות "ג'נרל סרטיפיקשיין"<======== להסיר את השורה הזו... לבצע התקנה מאתר רונלייט. ולבחור כמובן את הוורסיה 0.132 אתמול ביקרתי אצלם בראשון לציון.... השארתי את ה-P350 שלי, היה עם תקלה של back-space שלא מוחק.

חתולון*

New member
כאן קישור מדוייק לעדכון...

אני חוזר... יש להסיר את העברית, אין מה לפחד!!! הקישור לעדכון כאן....

AYELET1

New member
אתה טועה ומטעה. עדיף לדרוס

גרסה ישנה בהתקנת הגרסה החדשה.

AYELET1

New member
בקיצור:הסרת העברית עלולה לגרום בלגן

לא תמיד הבלגן יקרה רק לפעמים... עדיף לדרוס את ההתקנה הקודמת. עדיף גם לותר על עצות אחיתופל למי שאין נסיון רב מדי... סיימתי.

איזו שחצנות..... (וגם הטעייה)

קצת דיקטטוריה מוגזמת בייחוד שאת טועה ומטעה. לגבי עברית כדאי להסיר ולהתקין בוודאי אם מדובר בעברית של רונלייט ובודאי ובודאי שמדובר באיירון (ואז צריך להסיר מתוך התוכנה) אלה הן העצות שקיבלתי מהתמיכה וגם מניסויוני בהתקנות מרובות בחודשים האחרונים (מיו 350 וKJAM). אז שבת שלום תום

חתולון*

New member
תודה תום ולך איילת יקרה.....

אני לא כותב כלום
בפורום הזה, בלי להיות בטוח. הייתי בשבוע שעבר <לאחר שכתבתי את מה שכתבתי ולאחר שביצעתי את ההסרה וההתקנה במחשב כף היד שלי, זה עבד וזה עובד... הזדמן לי להיוטת בחברה בראשל"צ והם אמרו לי שזה בדיוק מה שצריך לעשות.. הייתי ב"רונלייט" לסיבה אחרת לחלוטין והנושא הזה במקרה עלה... אני לא מטעה אף אחד שבוע טוב.

למעלה