תופעה מוזרה מאוד.. =/

טווילי

New member
תופעה מוזרה מאוד.. =/

הצ'ט של הבלוגים הרגילים לא עולה לי רק מראה לי את ההתחלה שלו "I2I internet solutions" וזהו לעומת זאת למבוגרים זה כן נכנס לי עזרה =/

זה ממכר

New member
אחי תמחק את התווים הלא חוקיים

בעוד על עצמי נכון שעידכנת את העוד על עצמי? בכל מקרה תמחק את המרכאות שם הצאט רואה את זה בתור תו לא חוקי

בשביל הידע הכללי

אני חושב שב-עוד על עצמי-, הגרשיים ",זה גם לא נחשב שם לחוקי, למשל אם אני מעדיף לירשום הקב"ה,במקום-הקדוש ברוך הוא-,

טווילי

New member
רמי, חתיכת טיפש, כנס לפה

א. טים כבר אמר לי את זה אם לא שמת לב ב. לעולם אל תרשום מתחת להודעות שלי משהו שקשור לאלוהים כי תלמד שאין דבר כזה, אני אנטי אלוהים מה שנקרא ה - ה' שלך ישו שולט, תמיד ישלוט, יחי השנאה לאלוהים!

תוספת

הפורום הזה הוא פורום ציבורי אז גם לי יש זכות לרשום בו דברים לטובת הקדוש ברוך הוא,כי זו האמונה שלי,

זה לא נראה לי אותו הדבר

ההבחנה בין מרכאות לגרש ולגרשייםההבחנה בין מרכאות לבין סימני הפיסוק הבודדים (שאינם באים בזוגות) גרש וגרשיים היא:הגרש משמש לציון קיצור; למשל – גב' (במקום: גברת), פרופ' (במקום: פרופסור) וכדומה. הגרשיים הם סימן פיסוק הזהה בצורתו למרכאות, אולם הם משמשים לציון ראשי תיבות; למשל – המילה תנ"ך מורכבת מראשי התיבות של תורה, נביאים, כתובים. מקור הגרש והגרשיים הללו הוא בתלמוד – כך נהוג לסמן את ראשי התיבות והקיצורים הנהוגים בתלמוד, וכיום גם ראשי תיבות וקיצורים ממקורות אחרים. זה לקוח מהאתר אינטרנט הזה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%90%D7%95%D7%AA

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifתעזרו לי ):

גםםם לייי זה לא נכנסס לבלוגיםםםםם

מה את צריכה?

לדעת איך עורכים פרטי שם משתמש? אם כן אז תלחצי על שם המשתמש,רצוי לחיצה אחת בלחצן הימני של העכבר, ואחר כך בצד שמאל תבחרי ב -עדכון העולם שלי-, ושם תבחרי ב -עוד על עצמי-,

למעלה