תופעה מוזרה ב answers.com

מיכל 06

New member
תופעה מוזרה ב answers.com

הכנסתי ל answers.com את הביטוי wake-up, והוא מתעקש לענות לי על sleep! מישהו יודע את פשר התופעה?

AirBot

New member
../images/Emo6.gif בעיה

באותו סגנון: נסו לעשות בחיפוש התמונות של גוגל חיפוש ל-"world's fattest twins" ותראו מה הוא אומר לכם.
או התרגיל המוכר של להקליד בתיבת החיפוש "failure" וללחוץ על "I'm Feeling Lucky".

Boojie

New member
בזה עם התאומים הוא לא מצא לי כלום.

והיה עוד אחד מצחיק, משהו כמו french military victories או משהו כזה? לא זוכרת בדיוק את הביטוי המדויק.

Boojie

New member
אה, בדקתי,

הקטע עם התאומים/ות עובד רק באתר באנגלית, לא עם האתר הישראלי. אצלי הקישור לגוגל מוביל ישר לאתר הישראלי.

AirBot

New member
מישהו בכלל משתמש בגוגל

הישראלי?! |בשוק|
עד כמה שידוע לי הקטע עם הצרפתים היה סתם בדיחה. גוגל מעולם לא הציע את זה כתיקון לחיפוש.

ססילי

New member
יש הבדל בין גוגל הישראלי לכללי:

בעברית, הישראלי מחפש לשני הכיוונים, והכללי לא. כך שאתר שהעברית בו 'הפוכה' ישמט מתוצאות החיפוש ב google.com. (לדוגמא - כל תוכן האתר הזה: http://www.snunit.k12.il/db/ ) פרט לכך, באופן אישי נוח לי לראות תוצאות בעברית מיושרות לימין ותוצאות באנגלית מיושרות לשמאל (למרות הבאג של הימים האחרונים שבטח יתוקן בקרוב
) אני משתמשת בשניהם באופן סדיר.

AirBot

New member
טוב לדעת

ובכל זאת, יש לי סלידה מכל דבר אנגלי כזה שתורגם לעברית. אם אי פעם אאלץ להשתמש בווינדוס עברי לתקופה ממושכת אני משוכנע שאסבול מדום לב.

Boojie

New member
כן.

הרבה יותר נוח כשמשתמשים בגוגל הישראלי לצורך תרגום, כי יש בו בדף הראשי את האופציה לחפש רק באתרים ישראליים, שזו אופציה שמשמשת אותי הרבה כדי לחפש תרגומים למילים (כמו, נגיד, שמות של מיני צמחים או בע"ח) שאין לי מקור אחר למצוא. והקטע עם הצרפתים עובד. תבדוק.

ST

New member
לא, שם זה רק פארודיה,

אבל זכור לי שזה עבד פעם.

AirBot

New member
ST צודק

הטענה הייתה שגוגל מציע את התיקון בשורת ה-"Did you mean ... ?". אף פעם לא ראיתי אותו עושה את זה. שימו לב, אגב, שהקטע עם בוש באמת מוביל לאתר של הבית הלבן.

למעלה