תופעה מוזרה / בלבול

תופעה מוזרה / בלבול

כשעברתי, עכשיו, על יומן החלומות שלי [הוא צובר תאוצה, איזה כיף!], גיליתי שבמספר חלומות מופיע, באישזהו שלב, משפט שמראה שאני יודעת שאני חולמת. דוגמאות: 1.הרגשתי שלמרות שאני לא צריכה לפחד בגלל שזה חלום, אני רועדת מפחד. 2. אמרתי לעצמי: "הרי זה לא אמיתי, זה חלום, למה אני צריכה לכתוב?!" 3. רצתי לאורך הסירה, וחשבתי לעצמי: "איזה מגניב אם היה לאבא שלי סירה כזו במציאות". בכל המקרים, למרות המשפטים, אני לא מקבלת שליטה ומודעות מוחלטת על החלום. מה קורה פה?!

לא זה קורה מאות פעמים... את פשוט

מודעת בצורה ממש אבל ממש נמוכה.. או שפשוט המוח כזה מתנגד... היה לך את זה? לי היה את זה ואמרתי כבר בכל רם החלום שאני חולמת אבל המוח דחק את זה הצידה ולא הסכים לי להיות צלולה

silverhawk

New member
המודעות שלך לעניין היא השלב הראשון

כאשר את מודעת לזה, גוברים הסיכויים שתזכרי את העניין גם בחלום. בינתיים תעבדי על בדיקות מציאות והשיטות להגברת הצלילות. אלו הדברים שיקנו לך את השליטה בחלום. בהצלחה!

אתמול בלילה זה הגיע לשיא -

התעוררתי כאילו במיטה. הייתה לי הכתבה באותו יום, והייתי לחוצה מאוד, כל היום התכוננתי אליה. היה לי ביד דף עם המילים של ההכתבה, אז קראתי את השורה הראשונה. פתאום הבנתי שכל העניין הזה די מוזר ולא מציאותי, ונזכרתי שאחת מבדיקות המציאות קשורה לקריאה, אז קראתי כמה פעמים את השורה. גילתי שהשורה משתנה, אבל הכל היה נורא מטושטש. אמרתי לעצמי שאולי אני אנסה להזיז משהו כדי לוודא שזה באמת חלום, ואז חשבתי משהו על אמא ועל זה שאין לי כוח עכשיו, ואת שאר החלום אני לא זוכרת. לעזאזל! הייתי יכולה להיכנס לחצלול בקלות מהרגע הזה!

למעלה