תופעה מדאיגה

ezmosek

New member
תופעה מדאיגה

בזמן האחרון אני סובלת מבעיית נשימה - אני מגיעה למצבים בהם אין לי אוויר - כאילו לא מספיק אוויר נכנס לריאות - ובמצב כזה אני חייבת לצאת החוצה לאוויר הפתוח ולנשום נשימות עמוקות עד שאני יוצאת מהמצב הזה - שמאד מלחיץ אותי כי אני מרגישה שאני נחנקת (לא מספיק הסכרת - גם זה נפל עלי..) מבדיקת א.ק.ג. הסתבר שיש לי אי סדירות בפעילות הלב- וכעת אני מחוברת להולטר ל- 24 שעות. האם זה יכול להיות סיבוך של הסכרת? (אני בת 38) אודה על תשובתכם

אני מתחיל להרגיש דברים דומים

אבל אני בעודף משקל, אני אמור להוריד 20 קילו, אני בטוח שאם אני אוריד 5 קילו זה יעלם. מעניין אם את בעודף משקל ???????? יש לי גם רעיון נוסף, וזה לאכול ארוחות יותר קטנות. אם את בעודף משקל, לדעתי בהחלט זה קשור לעודף משקל.

ezmosek

New member
תשובה

אני אכן בעודף משקל - אך גם בדיאטה שהורדתי בה כבר 8 ק"ג (נשאר לי עוד 8 ק"ג להוריד)

chopi

New member
כנראה שיש כאן בעייה רצינית

אני הורדתי במשך חודש וחצי 20 ק"ג, נמצא בעודף של 7 ק"ג ומידי פעם בעיקר בערב או בשכיבה אני נחנק ומשתעל שיעול צרוד, אף פעם לא היה לי כזה דבר ולא שיניתי את סביבת מגורי (חשבתי אולי זיהום אויר). צריך לשאול את ד"ר לזר ובמרפאות כל מי שהבעיה עולה אצלו או מקבל מידע רפואי, נא להעלות בפורום העניין מתחיל להדאיג כי מאז התפרצות הסוכרת לפני מספר חודשים נחנקתי כבר כמה פעמים

מה בידיוק התחושה כי אצלי

אני יש שיעולים קשים בנוסף לקושי לנשום ולהבדיל משיעולים אחרים שאחרי השיאול אתה מרגיש הקלה כול שהיא ויש איזה שהיא מנוחה אצלי השיעולים הם תכופים ובקושי משאירים זמן להיתאושש בין שיעול לשיעול וליפעמים גם גורמים לי לתחושה של בחילה נוראה

למעלה