תופעה חמורה

תופעה חמורה

בזמן האחרון, אני נתקל באינפורמציה שיש לגולשים, על שומר כזה או אחר, גם לגבי פרטים אישיים, גם לגבי שינויים במערכת, לפני שאנו מקבלים עדכון כאן בפורום, ולא פעם זה ממש גולש לעיניין החיסיון של השומרים מנהלים, לדעתי צריך לבדוק הנושא,

Murigan

New member
מחזקת את מייקי

יחסי ידידות עם גולשים זה נחמד, אבל העברת אינפורמציה על שומר/מנהל כזה או אחר זה אסור בתכלית האיסור. אני רוצה להזכיר שכולנו חתומים על טופס סודיות ולכולנו חשובה הפרטיות שלנו

הדיסקרטיות חשובה

אם שומר או מנהל רוצה לתת את פרטיו האישיים, זה בעיה שלו, אבל להוציא אינפורמציה מהפורום הזה או של איש צוות, זה חוסר אחריות

X ר ת ו ר

New member
אממ

זה הכי בעייתי כשהשומרים נותנים פרטיים אישיים לאנשים שנחשבים ''ידידים''.. אחרי ריב קטן ה''ידיד'' מפיץ הכל.. ואז השומר לא מבין איך יודעים עליו הכל... אז חלאס לבכות על טעויות שלכם.

ארתור

אני לא חושב שאיזה "ידיד" של אופירה או של מאני, הלך להפיץ דברים עליהן, עובדה שיום אחרי שאופירה קיבלה את ניהול הצאט, כבר היו גולשים שידעו, לפני מנהלי החדרים זה בטח לא ידיד שהלך להפיץ

Pink LizarD

New member
נכון גם אצלי בחדר ידעו

שאופירה מחליפה את איל. זה נשמע לי הזוי ביותר ...

X ר ת ו ר

New member
אממ

בקשר לתולה כמנהלת... היו יודעים במוקדם או במאוחר.. זה פחות קריטי מהפצת מידע אישי על שומרים. ת'אמת שעוד לא נתקלתי בהפצת מידע עליי (אולי כי גם לא כל השומרים פה יודעים עליי הכל), אז אני לא יכול לדבר מנסיון. אבל מנסיון של זה שבוכים לו לחסום את המפיצים.. אל ספרו לכל אהבל מי אתם ומה אתם.... נקודה.

אני האשם ...סליחה.

מייקי מצטער שסיפרתי לכולם שאתה גר בחולון , נוסע על אופנוע ועובר ניתוח לשינוי מין לא מוגדר. הייתי שיכור אז בלי כוונה . שוב סליחה.

למעלה