תופעה חדשה !?!?!

ben 911

New member
תופעה חדשה !?!?!

ל-ג. יפית. כבר איכשהו התרגלתי בטלויזיה. אבל מישהו חכם בטח יתבע אותם בעתיד תביעה ייצוגית על עוגמת נפש. עכשיו זאת?
מה קורה לכם אנשים? אני כבר מתגעגע לאותם ימים שבהם לא היה צריך מסך רחב כדי להציג את הדוגמניות. אבל מאידך ייתכן שכל הדוגמניות עסוקות בחו"ל.. יעל בר זוהר מדגמנת תינוקות. נועה תשבי התחתנה באוסטרליה.. סופר מן מת. אז נשארה רק סופר נני לדגמן שומנים רעים/טובים.

ש ר ה לה

New member
יתכן שמיכל הסופרנני היא לא בדיוק היצור הסקסי

ביותר עלי אדמות, לא שאלון גל יותר סקסי ממנה (אמש פותח בקלפים ברדיו בשידור,אמר לי שאני עומדת לפני רומן סוער עם גבר צעיר ממני
), אבל בתחום שלה שהוא תחום היעוץ היא מצוינת...!!!! בבקשה לא לזלזל בן... מה כל כך רע בקצת עזרה מידידיי?
אמרתי לך כבר פעם שאני פשוט אוהבת אותך בן?

ש ר ה לה

New member
חחחחחחחחחחחח שושי פרסיליה הנהדרת

זו בדיוק ההוכחה הניצחת...!!!! את אוהבת אותו כפי שהיה צעיר ויפה... את ג'ו קוקר כמובן, ואילו אני מעדיפה אותו בגילו האמיתי עם שכבות נוספות של חיספוס שלדעתי רק מוסיפות טעם לאיכויות שלו...... שושי
, אמרתי לך כבר פעם שאני מתה עלייך???

בוקר טוב..אנשים...שרלה...

כשראיתי את סופר נני בהתחלה בפרומואים גם לי קצת היה קשה "לקבל" אותה בתור מאמנת/יועצת...עדיין חרוטה בזכרוני אותה פסיכולוגית ששכחתי את שמה שנתנה תוכנית בזמנו בטלווזיה שבה הנחתה הורים בגידול ילדים..בקולה הרך בקורטוב של דידקטיטיקה ..לעומת מיכל עם הקול הצרוד וה"מסחרה" שעשו בערוץ 2 סביב התכנית ..אבל עם הזמן למדתי שבכל זאת היא מקרינה סמכות, אימהיות, מקצועניות...היא בחרה לקחת חלק גם בפרסומות שיבושם לה..אני מניחה שפרסומאים בכל זאת בחרו לקחת אותה לפרסם את מוצריהם וגם את ג יפית אולי בגלל שהן מקרינות אמינות, סמכות..ובטח שדוגמנית חשופת דדיים לא הייתה מעבירה מסר שיש בו צורך לשווק שמן צימחי ....אני רואה שבכל זאת חלק מהפרסומאים למדו שלא תמיד נכון לפרסם מוצר ולהשתמש במוטיבים סקסיטים...גם אשה בגיל העמידה לבושה צנוע ומחוייט מעבירה מסר.[ועושה הרבה כסף מזה] ..ועל כך אומר...הללויה...כשבא לי לראות תמונה פונוגרפית לא חסר אתרים בנט לשם כך.....

ben 911

New member
../images/Emo51.gif על שהבאת את ג'ו שרהלה. ../images/Emo140.gif

למרות הפאשלה הקטנה...מאד נהניתי. אין כמו קוקר..מאז ומתמיד. לא כמו היום. כיום כל קוקר הוא ספנייל.

לצערי - טון הדיבור שלה גורם לאנטי

ולא רק לי בתי בת 21 וכשהיא שומעת את טון הדיבור "המוכיח" ה"מורה" עלים לה ה"פיוזים" יש עצות טובות יש צורך בחינוך אך גם יש צורך בגישה מעט שונה - לטעמי

גבולות וכבוד הדדי

הדבר שהכי חזר בכל המשפחות שהיא נכנסה אליהם דבר ראשון היה ללמד אותם להעמיד גבולות ולעמוד בהם - ביחסים בין בני המשפחה המורחבת ודבר שני זה לשפר את התקשורת המילולית ,לתת כבוד הדדי , להבין את אחר ולקבל אותם ומדהים איך הילדים ברגע שנתנו להם גבולות מהר מאד התאפסו על הגבולות הללו וכל האוירה של הבית השתפרה בגלל התקשורת בין בני המשפחה

ניצה35

New member
מבחינת הגיל הכי מתאים לנני

לדגמן על השומנים הטובים והרעים. כל גיל והמחלות שלו
נראה לך שדוגמנית צעירה סקסית היתה מסבירה לקשישה כמוני על השומנים הטובים והרעים
אז זהו גברים נשארים גברים רוצים לראות את היפות יפות שבא לי לבכות מסבירות להן הכל........ מה לעשות ואנחנו הנשים מציאותיות, מבינות שאישה כמו נני יותר קרובה אלינו ולמחלות שעתידות לבקר אותנו לכן ההסבר שלה אולי יהיה יותר שכנע. חוצמיזה אוי יש כאן ענין כלכלי = מחיר/עלות של דוגמנית יפה וצעירה מול של מחיר/עלות של דוגמנית קצת יותר גדולה וגם לא הכי יפה. ולמרות הכל אוהבת לצפות בתוכנית של נני ולדעתי היא עושה עבודה נהדרת. שבת שלום

ש ר ה לה

New member
ניצה 35 אני מרשה לעצמי לחלוק עלייך בענין העלו

בענין העלויות. כי הסופר נני היום היא כבר סלס בזכות עצמה, מה שמעלה גם את העלויות המגיעות לה. אני בהחלט בעדה. לטעמי החינוך שלה ליותר אסרטיביות הוא נכון ומאוד במקום..... .. סיפור קטן: אתמול ביקרתי בסופרסל ביג שליד בית חולים 'העמק'. מוצבים שם למכירה ליג הקופות דוכנים נמוכים יחסית ועליהם מבחר ספרים. ליד אחד הדוכנים הללו אמדה ילדונת קטנה לבדה ללא השגחת מבוגר, והעיפה את הספרים לכל עבר. אדם שעבר שם לפניי שאל בקול רם, למי שייכת הילדה שמחבלת ככה בספרים, שאיש לא ירצה לקנותם אחר כך.....? הופיעה שם בחורה צעירה ותשובתה שאותי מאוד הפתיעה היתה: למה אתה ככה כועס? הרי זו ילדה שהיא רק בת שנתיים... מה אתם הייתם אומרים במקרה דומה? מודה. אותי זה בהחלט קומם. איך יתכן שלאמא אין מילה לילדה שהיא רק בת שנתיים?

ניצה35

New member
שרהלה מקבלת את דעתך

היות ואין לי מושג מה התשלום המוצע לא לזו ולא לזו. מה לעשות דוגמנית לא הייתי
אני לתומי חשבתי שדוגמנית צעירה יפה ותוססת שמוכנה לחשוף טפח בטח משתכרת קצת יותר מדוגמנית בגילנו. לגבי המקרה בסופר-סל האמא לא התנהגה ולא העמידה את הילדה שלה במקומה. אם אני הייתי במקומה והייתי במקומה לפני כמה שנים הילד שלי העיף כמה חבילות במבה על הרצפה בסופר .העמדתי את הילד כמו טטלה שיעזור לי להחזיר את השקיות למקום .

בן יש כיום ביקוש לאשה המטופחת

ולא משנה מה גילה , העיקר שהיא אשה מטופחת ולבושה נאה ותתפלא כמה צעירים נוטים לחפש נשים בוגרות להיות איתם נמאס להם מהצעירות המבולבלות , שצריך להשקיע בבילוי הרבה כסף רוצים קשר עם אשה שניתן לשוחח עמה, שהיא בטוחה בנשיות שלה לא ציעירונת ששקועה בעצמה ובבילויים, ואליהם מיועדת הפרסומת ולאמהות שאותם היא הדהימה בתוכנית סופר נני, ששם היא עשתה דברים לטובת האנשים ושיפרה את איכות החיים שלהם תמורת הנכונות שלהם להחשף

ben 911

New member
כן נסיכה, אני מסכים איתך. אני גם מעדיף אישה..

בת שישים.
אבל בתנאי שתהיה בתוך שתי נשים בנות 30 כ"א.

ben 911

New member
נסיכה, אני חושב שאת מבלבלת בין הדברים.

זה נכון שיש כיום ביקוש לאשה המטופחת.. אבל לא צריך להיסחף עם אמירה כמו: "ולא משנה מהו גילה". להווי ידוע שנשים שורדות הרבה יותר טוב מגברים את הגילאים הגבוהים... יוצא מכך שאתן נשארות לבד וחולמות על "כמה צעירים הנוטים לחפש נשים בוגרות להיות איתן". אין לי מושג מה כל כך טוב להחזיק עלם חמודות קרוב אל ליבך כאשר במקרה הטוב הוא עדיין חולם על אמא במקום על נעמי. אני גם משוכנע שישנן נשים אשר עולות על הגל האדיפלי של אותו מסכן.. ומנסות לגלוש בעזרתו אל עבר האופק. מטבע הדברים.. צעירים מיועדים לצעירות מבולבלות.. ולא לזקנות חרמניות.

../images/Emo6.gif וו'אעליה,, אז זה רק בשירים?

עלם חמודות ביצוע: מרגלית צנעני מילים: שלמה כישור לחן: עממי יווני מי הנער שיבחר בי מכל הנערות ויאיר ביתי בחושך באלפי נרות? שאיתו אשכח ברגע את כל הצרות ואדע אז כי מצאתי עלם-חמודות? מי ילך אתי ביער בין האילנות ויאמר כי יאהבני במלים נוגנות? חיוכו מלב ישכיח את הזכרונות ואדע אז כי מצאתי עלם-חמודות. מי יוביל אותי לבטח דרך נתיבות של חיים מלאים באושר ובאהבות, כשהזמן עומד מלכת בשעות רבות ואדע אז כי מצאתי עלם-חמודות

ben 911

New member
../images/Emo6.gif מרגלית זה לא דוגמא.

היא תימניה מלעונה.

טובי66

New member
בן היקר, כמה אתה צודק.........

צריך לקחת את כל הלא יפים והלא יפות ולכלוא אותם במקום מבודד שלא יעיזו להופיע בפני היפים והיפות............... מה קרה לך? אסור למיכל גם לפרסם? הרי ידוע שברגע שמתפרסמים במשהו. מיד מקבלים משכורת עבור פרסומת או פינה בטלויזיה ראה גם את הגברת הנחמדה מהמטבח, שלא זכתה במסעדה משלה אבל זכתה לקבל תכנית הנחיה..... אבל בגלל שהיא דוגמנית ויפה אתה תסכים לראותה בעוד שאת מיכל או ג. יפית. לא תרצה כלל וכלל לראות.......

ben 911

New member
טובה 66, את לא צריכה לקחת אותי ברצינות../images/Emo6.gif

כל כך תהומית.

למעלה