תופעה ושמה עובדיה

אריסטו

New member
תופעה ושמה עובדיה

אינני דתי אך אני מכבד את הדת היהודית,המורשת היהודית ואת היהדות. הרב עובדיה בהנחיתו לסלול דרך להפרדה בין נשים וגברים בהילולה של ל``ג בעומר ממשיך במאמציו לחלק את העם ל-2 חלקים.העובדה שהוא מספר על כך שבהיותו דין נתקל בהילולה באשה בוגדת בבעלה[נניח]אינה סיבה לדרדר את העם והמדינה לאחור. הדבר ממשיך את קביעתו שאפילו מלחמת מצווה אינה מחיבת בן ישיבה. יש אימרה לפיה כל בור מבקש להידמות לבור גדול ממנו. הנה הבור

אתה מגזים....אריסטו!

לא בשני חלקים מדובר! 1. חלוקה בין אשכנזים לספרדים. 2. חלוקה בין דתיים לחילוניים. 3. חלוקה בין דתיים לחרדים. 4. חלוקה בין נשים לגברים. 5. חלוקה בין ציונים לבין אנטי ציונים. ויש עוד הרבה ואצל הרביאובדיה, כל המרבה הרי זה משובח!

shulywolters

New member
פער עמוק יותר

עדר ש``ס ומנהיגיו לא משכיל לראות ולהווכח כי רבם מעמיק את האפליה אותה הם רוצים כביכול לתקן יצר הנקמה שלהם באותם זרמים אשכנזים אשר דחו אותם ממוסדותיהם הוא עד כדי כך גדול עד כי מעבירם על דעתם חבל לי מאוד ואני אומרת זאת כבת לעדה המרוקאית שהמפלגה הסקטוריאלית הזאת משתמשת בי ובאחי לקדם את עניינם האפל והדחוי הרב עובדיה מחזיר אותנו שנות אור אחורה והעדר שלו כעיוור אחריו אני מאוד מקווה שבבחירות הבאות אותו אלוהים בו כולנו מאמינים יפקח את עניהם של הסומים להשכיל ולזרוק את המפלגה הזאת לפח ממנה יצאה.

shulywolters

New member
אין קשר לימין תגובה ללכבוש את

אין אני מבינה את הקשר שבין מנהיגי הימין לגלוחי הראש ואני מניחה שאתה מתכוון לליברמן ולשרנסקי צר לי מאוד שמדינת ישראל לא השכילה לטפל בבעיה הזאת אין אני רוצה להישמע גזענית כי אני לא אבל האלימות הקשה לה אנו עדים בזמן האחרון טומנת בחובה שאלות רבות לגבי חלק מאותה עלייה מחבר העמים כשאני פותחת את העיתון וקוראת על רצח אני שואלת.... צריך לטפל ומיד בבעיה הזאת ואל לך לעשות שום השוואה עם הימין אני כולי תקווה עבורך ועבורי שאותו נוער אלים קיצוני גלוח ראש היה מאמץ את המוסר והחינוך של הנוער בימין כי אז לא היינו עדים לכזה פרץ של אלימות מודה אני כי גם בקרב הנוער הצבר ישנה אלימות אבל אל תהיו בנות יענה ותודו זה לא מגיע אפילו לקצה קצה לכן אני אומרת יש למגר ומיד את התופעה הזאת ואם זה כולל זריקתם חזרה לרוסיה אז אני בעד.

למה את עושה את הקשר?

תופעת גלוחי הראש היא תופעה מוכרת של הימין הפרו-נאצי בכל העולם! אמרתי שבישראל הימין מעדיך לטפח את העסקנים העדתיים של הרוסים במקום לפתור את הבעיות האמיתיות שלהם, מה בכל זה לא נכון?

למעלה