תופעה והפתעה...
הי אז כך, זה לא הפורום היחדי ב-
ובכלל שאני כותב וקורא ואני מניח שהרוב עושה זאות, וכך במקרה באחד הפורומים בהם אני כותב נכנסה כותבת חדשה עם משותף לנושא הפורומי (בכלל לא מתקרב לזה) בנ"ל כתבה מספר פעמיים והחליטה לצאת עקב בעייה שאני לא מוצא לנכון פה לכתוב, אבל שלחה לי במסר טלפן בחזרה וגם תקבל את לסיבות שבצעד זה ומס' הטלפון שלה השאירה , בהיות אישה זו נחמדה בהודעות שלה בפורום, וסקרן אותי למה עוזבת כך בצעד מפתיע, ולמה ביקשה מכולם... רק ממני לטלפן. מסוקרן טלפנתי סיפרה למה עוזבה...אבל לא מגלל זה ביקשתי ממך לטלפן ואז הפתעה גדולה: אמרה לי אתה סובל מכך וכך פירוט מדויק עד לאותם תחושות וחליות גב כפי שנכתבו אחרי בדיקת mri יש חסימות פה ופה צריך לעשות כך וכך , מה שכן בכלל לא הציעה את עצמה אלא אמרה כך לך מומחה מסביבת מגוריך וטפל בעצמך (גרה רחוק ממני) , היו לנו מאז כמה שיחות ט"ל רציתי לדעת יותר בנושא סקרן אותי איך ידעה הרי לא כתבתי על כך מאומה עד כמה שזכור לי, לך להבין יש לי את זה מילדות כך נולדתי, ואמרה יש לי גם אתר יש קצת יותר הסבר, ובכן קראתי התרשמתי ואני מעלה פה את האתר שלה לשתף אותכם ואולי מי יודע תוכל לעזור למשהיא/הוא ויהיה בכך שווה, אז אולי זה לא נראה טוב שעושה לה פה פרסומת אבל מרגיש חובה לשתף את הפורום הזה. להשתמע בהמשך .
הי אז כך, זה לא הפורום היחדי ב-