תופעה בלתי מוסברת..

skynet האחד

New member
תופעה בלתי מוסברת..

אני צופה קבוע בסדרת "רוחות בבית" (שבדיסקברי) אני לא מאמין לזה פחות או יותר. אני רואה שם אנשים משכילים ורציונלים מדברים על הנושא כאילו שזה אצלהם בסנטדרטי...... ההורים שלי בנו את הבית לפני 12 שנים לא היה שום היסטורייה למקום (שטח הבית) מה שאומר שגם לא יכול להיות רוחות. אבל.... קרה לי משהו נורא מוזר בחדר שכשכבתי מיטה וניסיתי להירדם פתאום נדלקה מכונת הגילוח שלי (צריך בשביל זה ללחוץ על כפתור) ניסיתי לראות איך זה קרה וזה ממש מוזר כי כלום לא היה ליד זה ובשביל ללחוץ צריך כוח (קצת) אין לי מושג בכלל איך דבר כזה היה יכול לקרות האם לדעתכם זה היה רוח או שד ביעותים שיצרתי חח זה מביח קצת לדבר אבל התגברתי...

לפעמים תזוזה בין בטריות וקצרון חשמלי קטן

ביותר יכולים להפעיל את מכונת הגילוח לי נראה שאולי הסדרה קצת מעירה את תת המודע שלך אבל לא שיש קשר לרוחות או לבית.

Xylophone

New member
יכול להיות שאלה הכוחות הטבעיים שלך

שהתפתחו בעקבות הצפייה בסדרה וגרמו לזה. ויכול להיות שאתה זימנת רוח בתת מודע, גם בעקבות הצפייה בסדרה.

ס א ט י ן

New member
האדמה שעליה בניתם את הבית

יתה קיימת גם לפני מליון שנה. אז איך אתה יכול להגיד שלא יכול להיות שיש שם רוחות? אולי לפני אלף שנה היה שם יער והרגו שם אנשים? אולי לפני 300 שנה היתה שם ביקתה קטנה שנהרסה עם השנים? ואולי סתם מישהו התייבש שם למוות או מת מרעב במקום הזה לפני 50 שנה? זה שלא היה שם בית לפני, לא אומר שלמקום הזה אין היסטוריה... ובקשר למה שקרה. הכל יכול לקרות. לפי דעתי זה היה משהו בחשמל. לא משהו רציני. קורה לפעמים.

skynet האחד

New member
קרה לי עוד משהו לא מזמן על אותו שולחן..

צפיתי בטלוויזיה ורציתי לכבות אותה וללכת לישון כששמתי את השלט על השולחן (שלט של yes הוא קעור בעל יכולת להיתנדנד כשמנדנדים אותו) אז השלט התנדנד שהנחתי אותו על השולחן.. תת מודע או לא אבל זה משונה..

למעלה