תופס עוגב - מאחוריך!

Yaniv-DC

New member
תופס עוגב - מאחוריך!

בגלל שאמרו לי שעיתונאי אני לא (תעודת העיתונאי שלי מספיקה לבית הלבן, לקונגרס והחל מאתמול גם לנאסא, אבל לא נתקטנן) - החלטתי סופסוף להגשים את חלומי שנגוז בכיתה ז´ עת התחלף לי הקול, ולהקליט דיסק. 5 שירים, לכל אחד 2 גרסאות (חוץ מאחד שלו עשיתי 3 גרסאות), והנה לכם דיסק שלא רק שלא תוכלו להשיג בחנויות התקליטים, אלא אפילו לא במדיה דיירקט וגם לט ב-9.90 ברכישת 2 במבה. את הרוב עשיתי אתמול, היום הוספתי עוד שני שירים, וזהו, יצירת המופת שלי מוכנה. תופס עוגב - מאחוריך!

Tokyo

New member
מותק אין עותק! סתם בשביל חרוז

יניב איזה סוג של שירים אלה בכלל אם יורשה לי לשאול את מר הבית הלבן, נאסא, הקונגרס הציוני, בוש והחידקל

Yaniv-DC

New member
כאילו הלוווו....

מזתומרת איזה סוג של שירים? אירוויזיון וקיילי כמובן. אין את יערית כי לא הצלחתי למצוא אינסטרומנטלי של השיר. אם תופס עוגב יעגב לי וישלח, אני אכניס את זה למהדורה האירופאית

Yaniv-DC

New member
על מנת למנוע מצב

של הפרת זכויות ושהיצירה שלי תופץ כאילו אין מחר בקאזה, זה לא ישלח לאף אחד לעולם ווטסואבר. מי שמאוד רוצה, מוזמן לביתי הקט ויקבל השמעה אישית, ואם תביאו מצלמת וידאו וחוטינים, נוכל לעשות קליפ משו משו.

אני יודעת שזאת השאיפה שלך.....

לראות אותי בחוטיני !!!! אבל אגלה לך משהו........ זאת גם השאיפה שלי
חחחחחחחחחחחח סתם
בכל מקרה.......אי פעם באחת השנים הקרובות...כאשר אהיה מתישהו בסביבתך אם זה יקרה......אשמח לשמוע.....אפילו מאוד!!! לילה טוב....אני עייפה מידי מקסימושששששששששששש

למעלה