תופס, יומולדת?

een ogenblik

New member
תופס, יומולדת?

בפורום השכנים סופר שלתופס יש יומולדת היום. האם זה נכון? האם זה המקום לפצוח בשירי זמר?

סיפרו נכון../images/Emo13.gif

וראיתי את כל זה עכשיו - כשחזרתי. תודה רבה על הברכות

blixgirl

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

אמנם באיחור אבל מזל טוב מזל טוב !!!!!

een ogenblik

New member
לנו לא מציעים עוגה?

נכון שכבר קיבלתי בפורום השכן פרוסה, אבל עוגות זה באמת דבר מוצלח! אתה עדין מתלבט האם לחגוג יומולדת שנה הבאה? האיש שונא ימי הולדת, אך לי ממש לא אכפת לגדול כל הזמן, ובתנאי שאני מקבלת ארוחות חגיגיות, מתנות, והמון תשומת לב.

בטח מציעים!

עוגת גבינה, שוקולד או משתיהן (את שאריות גלידת הפטל שעשו לי חיסלנו אתמול). בענין ימי ההולדת, בילדותי - אהבתי (כי גדלתי), בבחרותי - שנאתי (כי הזדקנתי) ובערך בגיל 24 הפסקתי להזדקן ולכן גם הפסקתי להיות מדוכא מהענין. בענין ארוחות חגיגיות, בסך הכל, אני לא ממעט בעריכת שכאלה (לא חייבים סיבה למסיבה, למרות שזה לא מזיק, לכן אני אוהב לחגוג לאחרים). מתנות מביכות אותי בדרך כלל ותשומת לב - אני מסתפק בחדרי חדרים, או לחלופין - באור הזרקורים (על הבמה). אני ממש לא בטוח שאחרוג ממנהגי ואתחיל להזדקן.

een ogenblik

New member
עוגת שוקולד בבקשה

עוגות גבינה הן הדבר היחידי הקשור לגבינות שאיני אוהבת, וזה מעציב מאוד, מאחר והעוגה הטובה היחידה שאימי יודעת להכין היא עוגת גבינה. אני אוהבת ימי הולדת, שלי ושל אחרים. אבל אני אוהבת באותה מידה גם ימי לא יום הולדת, אז אפשר להתחיל לחגוג אותם (במילא יש יותר מאליו בשנה, אז החגיגות גם ממושכות יותר).

ושקיות עם דברים טובים

את לא אוהבת?
אם כך נראה לי שנסכים על לחגוג ימי-לא-הולדת
|עוגת שוקולד של יומולדת| (כזאת עם סוכריות ועדשים) - בתיאבון!

מבט חטוף - אני ממש מאוכזב

את כתבת "אני אוהבת ימי הולדת" ואני פשוט התפלאתי שלא הוספת "ושקיות עם דברים טובים/ ואת השמש ואת הירח/ וגם כמה כוכבים..."

een ogenblik

New member
../images/Emo163.gif (אני, לא אתה)

אבל אני באמת אוהבת ימי הולדת, ולא רק כחלק משירים! וכאן רואים את הבדלי הגילים ביננו. אני אומנם מכירה את השיר, אך הוא לא שיר מתקופת ילדותי, כך שהוא אינו עולה אסוציאטיבית.

לא שואלים גברת לגילה, לכן לא אשאל

אבל אפשר לשאול מאיזה בציר את? והבדל הגילים בינינו, אני מניח, נובע בעיקר בגלל שאני עדיין בן 24

een ogenblik

New member
ממתי אני גברת?

נכנסתי כבר לשנתי ה-39. אני ילידת היום האחרון של החודש הרביעי בשנת 1965 לספירה הנוצרית. השארותך בגיל 24 לאורך שנים, אכן מרחיב את הפרש הגילים ביננו, שגם כך קיים.

למעלה