תופסים קו =\

xenadream

New member
תופסים קו =\

חבר שלי סיים אימון מתקדם עכשיו בהנדסה ועכשיו אחרי רגילה מפנקת ביותר הם הולכים לתפוס קו בשכם/רמאללה או משו.. אני נורא מודאגת..לא זורם לי בכלללללל עכשיו 4 חודשים ככה, ואני אפילו לא מזכירה את היציאות (17/4) :( אני דואגת בטירוף... איך מתמודדים? אני מחפשת קצת הזדהות
[אם יש צורך לציין אז-אני גם חיילת, מתחילה קורס קצינים בשלישי הקרוב ככה שגם היציאות שלי לא יהיו משהו, בלשון המעטה P-: ]

פשוט תסמכי עליו

גם החבר שלי בקוים ואימונים וכו', פעם בחברון פעם בשכם וכל פעם באיזה חור אחר... תסמכי עליו שישמור על עצמו, תעבירי את הזמן בין יציאה ליציאה איכשהו. בהצלחה בקורס קצינות.

xenadream

New member
סומכת עליו במיליון אחוזים

הוא בנאדם עם רגליים חזקות על הקרקע והוא ישמור על עצמו =] ועדיין קיים החשש הזה, זה טבעי.. תודה!

GrowingMadness

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif עברתי היום טסט ../images/Emo13.gif

סליחה שאני מתעלקת לך על ההודעה אני פשוט ממש מתרגשת ורציתי לספר לכן

dandi99

New member
מזל טוב!!

לי יש כבר רישיון יותר מחצי שנה ^^ תחגגי אבל בזהירות!! =] אני מניחה שהיית הרבה בלחץ?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמזל טוב :)

לי עוד כמה שבועות יש חצי שנה לרישיון D: ובאמת שלא משנה איזה טסט את עוברת - הרי בסוף ברישיון לא כתוב כמה טסטים עשית :)

GrowingMadness

New member
תודה לכולן D:

ולמי ששאלה על הלחץ- אז כן, הייתי ממש, אבל ממש בלחץ. בגלל זה לקח לי כלכך הרבה טסטים בשביל לעבור. אבל כמו שנאמר מעליי זה באמת לא משנה איזה טסט עוברים, העיקר שעוברים!
עושים טסט פעם אחת ואז יש לך רישיון לתמיד וזה מה שחשוב

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifגם חבר שלי.

באותו גדוד לפי היציאות והמיקום. הוא חובש קרבי בהנדסה קרבית ויש מצב שגם מכיר את החבר שלך. אולי אני יכולה להזדהות איתך מאוד :) אולי הם אפילו חברים באותה מחלקה חח את יודעת איזה מחלקה הוא? וגם אני כמוך צריכה עכשיו 4 חודש לעבור את היציאות הקקה האלה :( שעד עכשיו הם סגרו 21 בדיוק פעם אחת. ובהצלחה בקורס קצינים! אני עוד בכיתה י"ב..

GrowingMadness

New member
זוכרת את זה ../images/Emo4.gif

ולמרות שחשבתי שהפעם הוא יסגור 21, הוא יוצא 17-4 עכשיו קבוע.
אז אני גם ממש מזדהה איתך כי הוא גם עלה לקו רק לפני איזה חודש וזה הכל דיי חדש. אבל לו למשל היו 2 חמשושים ברצף [!!!!] על ההתחלה, אולי גם לחבר שלך יהיו אחלה יציאות בהתחלה..
עם כל הקטע שהוא במקומות המפחידים האלה- אין הרבה מה לעשות חוץ מלסמוך עליו ועל הצבא בקטע הזה ולהכריח אותו גם להתקשר\ לסמס אחרי כל חזרה מפעילות

למעלה