תופיק!

תופיק! ../images/Emo29.gif

המ... בעקבות... צחי כבר יבין... ^^ טוב, אז עונה אחת נגמרה, והיא באמת באמת הייתה עונה שולתת! ד"א, יש לי הערכה חדשה למייקל, הוא פשוט שחקן מדהים! בכל מקרה, העונה הראשונה הייתה שולתת, אבל עדיין יש מקום לשיפור... אז מה אתם מצפים מהעונה החדשה? איזה דברים ישפרו את הסדרה? אני חושבת שצריך לתת לפיט יותר חשיבות, להגדיל קצת את התפקיד שלו... שיתנו לו יותר שורות, שיעמיקו את הדמות שלו... וד"א, ליז (לירון?), האם מה שאת הולכת להגיב זה שיהיה סלאש לקס/קלארק?

ד י י ז י

New member
ש..

פיט ילך ולא יחזור , שיצמצמו את הקטע של המוזר השבועי שנגוע בקריפטונייט וזהוווו.

דברים לשפר... דיי הרבה..

הקטע של "פריק אוף דה וויק" דיי ניטחן, אני מקווה שהם ישנו את זה. פיט בהחלט צריך לקבל יותר תפקיד, ולא סתם חבר שאומר שלוש שורות בפרק. את לקס לא צריכים לשנות בכלל, במיוחד אחרי מה שקורה בוורטקס, ומי שקרא את הסיכומים יודע. קלואי גם בסדר, בעצם, בכל בסדר. חוץ ממרתה-ג´ונתן, אנחנו רוצים אקשן! שלא כל הזמן יהיו כל כך מושלמיםם.. ו.. זהו. חוץ מזה הסידרה מושלמת

לפי דעתי פיט לא צריך לקבל יותר

תפקיד הוא לא הדמות העיקרית הוא חשוב אבל לא עד כדי כך אני דווקא אוהבת את התפקיד של מרתה וגונתן ואני לא חושבת שצרחים אקשן אולי קצת לשפר את התפקיד אבל מלבד זה לא . קלואי בסדר וגם לנה ואת לקס בכלל לא צרחים לשנות

Skiter

New member
../images/Emo26.gifניצול"ש../images/Emo36.gif

תהיתי לי היום כשצפיתי בסדרה "רפואה שלמה", האם האח הלבן הזה שם נו מה שמו, זה ששאל את השאלות היום בתרימת הדם, האם זה ג´ונתן? אני משתגע!!!!! הוא דומה לו אבל אל דומה לו..... מה אני יעשה? מה אני יעשה? מה אני יעעעעשה? (למי שמזהה מאיזו סדרה זאת 3 צל"שים)

Lizz

New member
אני?

אני לא לירון :) רק ליז. אני אמנם רוצה קלארק\לקס, אבל מאחר ואני מוכנה לקבל שזה לא יקרה בקאנון... אני רוצה קצת יותר עומק לליונל, קצת יותר אנושיות והיגיון במערכת היחסים בין ליונל ולקס, אני רוצה שג´ונתן יהיה קצת פחות אידיוט (גם כנראה לא יקרה, אבל תמיד יש תקווה). אני רוצה שקלארק יפסיק לעצבן אותי - כשאתה משקר לכולם, אין לך זכות להתלונן על זה שמשקרים לך, לדעתי.

mishmesh

New member
הדבר הראשון זה בהחלט לתת לפיט

קצת יותר שורות. הדבר השני זה לגלות יותר על לקס ולגלות יותר את הצד הרע שבו. בנוסף, הייתי רוצה שהרומן בין קלארק ללנה יתפתח לטיפה יותר ממה שהוא עכשיו.

למעלה