תופים

תופים

אהלן, אני חדש כאן, וחדש עם התוכנה, אני לומד אותה לאט לאט. מצאתי מדריך שדי עוזר לי, רק דבר אחד לא הבנתי. איך אני מכניס תופים? פתחתי ערוץ MIDI והגדרתי את הin ל LM-7. מה עכשיו? הבנתי שרצוי לפתוח ערוץ לכל צליל אבל אני לא יודע איך גוררים את התופים למסך עצמו תודה לעונים

אף אחד?

pcp1

New member
לא ממש הבנתי אותך

אתה לא גורר תתופים למסך. אתה אמור לכתוב אותם כי זה ערוץ מידי אני אישית לא משתמש לכל צליל בתופים לערוץ נפרד

Funkd

New member
קראת כנראה מדריך לסמפלים

יש תופים שאתה מכניס דרך ערוץ מידי - שם אפשר שכל המערכת תיהיה בערוץ אחד יש תופים שאתה מכניס דרך ערוצי אודיו - (סמפלים) ששם בעצם רצוי שכל תוף יהיה בערוץ שונה למען הסדר. אני לא יכול להסביר יותר מדיי אני רק חושב שכדאי שתקרא יותר לעומק את אותו מדריך.. יש גם אחלה מדריך של Kundara (תחפש או בטאגליינס או בקישורים)

קראתי את המדריך של Kundara

הבנתי איך לעבוד עם התופים, רק לא הבנתי איך אני מביא אותם תכלס לסיקוונס (ככה קוראים לזה?) במדריך של קונדרה יש שימוש בקבצים חיצוניים. השאלה שלי היא איך אני משתמש בצלילים של התופים שהתוכנה מספקת, אותו LM7 יש לי קיובייס 1, איך אני "מניח" נקישה על הסיקוונס? תודה מראש

Funkd

New member
נראה לי שהבנתי למה אתה מתכוון

אני יסביר שלב שלב: 1. אתה מכניס את ה LM7 לרשימת הכלים שלך. 2. אתה לוחץ על ערוץ מסויים ואז תראה שיש לך בצד שמאל Out ו- In תלחץ על הרשימה של הOut ותראה שיש לך את הLM7 לשים שם. 3. אחרי ששמת אותו ברשימה, אתה לוחץ בסרגל למעלה על מן עיפרון כזה לוחץ על על מקום כלשהו בקו של אותו ערוץ שזה באאוט שלו, אמורה להיווצר מן תיבה. 4. תעביר את העכבר למצב של לחצן ותלחץ דאבל קליק על התיבה שנוצרה. 5. עכשיו מה שנשאר זה פשוט להכניס את התווים (ככה משתמשים בזה) תעביר שוב לעיפרון ותלחץ על כל מני תווים (משמאל תראה שיש לך מקלדת עם תווים) אני לא זוכר איזה תו שיך לאיזה תוף.אבל תנסה עד שתשמע משהו. (עקרונית לי יש SX3 אבל נראה לי שזה דיי דומה בקטע הזה) מקווה שבאמת הבנתי מה הבעיה.

למעלה