תופים...

תופים...

אז זהו. זוכרים את ההודעה הקודמת? נחתתי על קיובייס SX 3. בכל מקרה, ניסיתי להקליט טראק תופים. ה SX3 מגיע עם 4 מודולים. משהו של בס (לא מוצלח במיוחד), 2-3 סינטיסייזרים (מפתיעים לטובה) ומכונת תופים LM7. כרטיס הקול שלי הוא OZONE של M-AUDIO - תומך ASIO ו ASIO2. אין לו סאונדים של מידי. אז מה שקורה זה - כששולחים את המידי למכונה של ווינדוס (ימהה משהו) יש דיליי עצבני ביותר... כנראה שחייבים להשתמש ב VSTi. אז ניסיתי עם ה LM7 הזה, אבל הוא (א) מוגבל - רק 12 'לחצנים', ו (ב) אין לו אפילו קראש נורמלי... מה אתם עושים בשביל תופים? ת'נקס.

stdor

New member
סטים של תופים

אם שמעת על: - Battery של Native Instruments - Virtual Drums של Steinberg - Hypersonic של Steinberg הם VSTi מעולים. יש שם הרבה סטים של תופים. כמו כן, אתה יכול לרכוש חבילות \ סטים וירטואלים מחברות כמו: - East West - AKAI - Wizoo ועוד...

SlyStone

New member
אני מאד אוהב את התופים של-

Edirol- Super Quartet אם את\ה מחפש\ת תופים ריאליסטים ולא מסונטזים או משהו כזה...

אני מעדיפה תופים ריאליסטים...

באמת ניסיתי לשים ידי על בטרי... (מישהו פה אגב משתמש בתוכנות קנויות?) אבל השגתי רק גירסה למאק. פדיחות. את ה super quartet טרם הכרתי...

dmt4me

New member
את צריכה לארגן לעצמך כמה vstiים ..

כשיש לך מבחר ויאסטים העבודה יותר קלה ומגוונת .

המקור הכי טוב לתופים

זה דגימות ONE SHOT. את צריכה פשוט לחרוש את הדיסקים שלך שאת אוהבת ולחפש מכות נקיות ולדגום. את הדגימות את מנגנת עם סמפלר.

ושאלה נוספת על Audio Mixdown

הקלטתי שני ערוצים. רציתי להוריד אותם כמיקס. ברם, קיובייס לא אוהבת אותי, ולא נותנת לי את העונג לעשות זאת
לא משנה אם אני בוחרת WAV, MP3 או W64, בכל מקרה אני מקבלת הודעה שהפעולה נכשלה (למרות שיש מרקרים במקום). מה יכולה להיות הבעיה?

SlyStone

New member
המרקרים הפוכים...

המרקר הימני שלך נמצא בצד שמאל, והשמאלי בצד ימין. אני כמעט בטוח שזה הסיפור.

באמת? ../images/Emo5.gif

אבל היתי בטוחה שככה מסמנים אותם... כלומר יש שני משולשים צמודים שמופיעים יחד את הימני יותר (ש"מצביע" ימינה) גוררים לסוף הקטע... או שלא?

HeavenlyB

New member
כשהקטה מסומן באדום, הם הפוכים

הסימון יהיה כחול אם הם בסדר הנכון (מרקר 1 בשמאל ומרקר 2 בימין).

או שיצאתי אהבלה?

בשורה של המרקרים יש אדום. בחלון של ה WAVים יש תכלת. אני יוצאת מהעבודה הביתה. אני אבדוק ואדווח!

עכשיו יש שאלה חדשה... עיכוב במידי..

הפעלתי את Edirol Superquartet (המלצת הפורום). אבל אני מספיקה ללחוץ על הקלידים, לעזוב אותם, והצליל נשמע רק אחרי כן... כלומר - אם אני מנסה לתופף על הקלידים, חבל לי על הזמן, אני בפיגור של רבע וחצי... מאד מבלבל
מה עושים?

HeavenlyB

New member
לייטנסי זה דבר מעצבן

קיובייס ונואנדו "מדברות" עם הכרטיס קול בשיטה שנקראת ASIO2. רוב הכרטיסים היום ליצירת מוסיקה מגיעים עם דרייברים ל ASIO2, מה שגורם לעיכוב קל מאוד עד לא מורגש. כל השיטות האחרות ייתנו עיכוב גדול ומורגש בהחלט. באו כמה חכמים והחליטו שלא בא להם להשקיע בכרטיס קול. אז הם פיתחו דרייבר ASIO שכביכול מתאים לכל הכרטיסים הביתיים שלא מגיעים עם דרייבר כזה. הדרייבר נקרא ASIO4ALL. אני לא בטוח איפה אפשר למצוא אותו, אבל גוגל הוא החבר הטוב במקרה הזה והוא יעזור לך למצוא אותו. :) זה במקרה ועובדים עם כרטיס קול שלא נועד ליצירת מוסיקה, כמו כרטיסי האונבורד, או הסאונד בלאסטרים למיניהם. אם יש לך כרטיס שכן מגיע עם דרייבר ASIO, פשוט צריך להגדיר בקיובייס (התפריט משתנה מגרסא לגרסא) להשתמש בדרייבר הנכון.

למעלה