תופים בבקשה............

• פותח הנושא o.h
  • פורסם בתאריך

o.h

New member
תופים בבקשה............

הנה הפרק החמישי(?) בפאנפיק שלי. ואוו אני עובדת לאט. בכל מקרה אני מקווה שתאבו אותו, כי היה לי קשה לכתוב אותו. ואל תצחקו על הסיפור אם אתם חושבים שהוא מפגר, כי אני ניסיתי להיות מקורית. ו......... אה כן! באמצע הסיפור יש סוגריים בכחול, זה בשביל שתדעו שזה ההערות שלי ולא של.... טוב. או<פ>יר

PopPy

New member
את יכולה לפרסם את הפרקים הקודמים?

לא קראתי אותם כי זה היה ההתחלה ועכשיו אני רוצה לקרוא! *מבט של כלב מסכן* |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
כן אופיר!

אז.. אני זוכרת שביקשת מחן לפרסם את הפרקים שלה אחד אחד... ואני אומרת, תעשו טובה ותפרסמו את כולם ביחד.. טוב? כי למשל עכשיו.. את הולכת לפרסם את שאר הפרקים.. בהודעות... ש.. אמ.. תופסות מקום.. אמ.. *נסקלת* ו.. אני למשל, לא הספקתי לקרוא את כל הפרקים והכל... וכשהם כולם ביחד זה הרבה יותר מסודר... ותחשבי על כל אלה שלא היו פה.. הם רוצים לקרוא את הפאנפיק מהתחלה.. אבל יהיה מאוד מרגיז אם שוב ייפתח שירשור עם כל הפרקים... המ... -ענבל-

o.h

New member
אוקיי הנה הפרקים הראשונים

אני פשוט כתבתי אותם במחשבים שונים אז... לא משנה. או<פ>יר

S.tal

New member
באמת פרק מאוד יפה!

והוא גם ממש מותח..., תמשיכי לכתוב! זה לא יפה להשאיר אותנו במצב כזה מותח...!

o.h

New member
אאאאאם..... כן-אז........... טוב

זה היה מוזר! זה מה שעבר לי בראש באותו רגע. אז עכשיו נחזור לשפיות חלקית וללא אוף ליין חלקי (אם מישהו הבין מה אמרתי הוא צריך לעבור בדיקות פסיכולוגיות עמוקות). טוב. דבר ראשון-
, אני תמיד שמחה לשמוע תגובות (במיוחד) טובות. דבר שני- היה לי רעיון - יש לי רעיון לפאנפיק (יש לי הרבה רעיונות אבל...) ורציתי לשאול מה אתם חושבים על הרעיון. אני בערך התחלתי לכתוב אותו ואני אתחיל לכתוב אותו רציני אחרי ש/אם אני אסיים את הפאנפיק הזה. אז תקראו את ההקדמה ותגידו לי. טוב. או<פ>יר שבכנות לא יודעת מה היא רוצה מעצמה או ממכם

למעלה