תופים אלקטרוניים

חפי17

New member
תופים אלקטרוניים

הייתי בחלילית בחיפה, ניגנתי על TD-6K (מערכת אלקטרונית של רולנד), והתאהבתי!!! הקץ ל: מריבות עם ההורים מריבות עם השכנים סאונד חרא חוסר מקום בבית חוסר ניידות של הכלי טווח נגינה של 3 שעות ביום במקרה הטוב. ועוד במחיר סביר! כ-10,000 שקל. רציתי לבקש את עזרתכם ידידיי המתופפים שגרים במרכז דרומה ולשאול אם מישהו ראה את המערכת הזאת בפחות והיכן, או האם יש חנויות במרכז שמתעסקות ספציפית עם תופים אלקטרוניים של רולנד או יצרנים אחרים. אודה לכם מאוד, שכן אני גר בחור בצפון בלי גישה ממשית לעולם. למוסר מידע חיוני על מקום הימצאות מערכת במחיר סביר יותר מובטחת מפקס מארס פרו חמישה חלקים במצב מצוין, הי הט פייסט 2002 14", קראש זילדג´יאן 16", רייד K 20, פדל פרל וכל הסטנדים והאביזרים הדרושים כולל פדים לכל התופים והמצילות במצב טוב ---- בקיצור מערכת קומפלט לנגנים חצי מקצועיים, כל זאת ב - 6000 ש"ח. גמיש. העתיד הוא בתופים אלקטרוניים ! חפי

tkz

New member
ממש לא.. לדעתי

תשמע ברגע תשבוא לסט נורמאלי - יהיה לך טאצ´ של פדים גם היא הרבה יותר יקרה , בכסף הזה אתה יכול לעשות איטום לחדר ולקנות מערכת טובה גם אני רצייתי אבל חשבתי על זה ו.. לא...

חפי17

New member
אני לא אגור בבית לנצח...

מה לעשות...אני מתכנן בשלב כלשהו לעזוב את הבית... במחשבה קדימה זה הרבה יותר משתלם...אני לא אגור כל החיים עם הורים שתומכים ושכן זקן שאני יכול לשים עליו שלוש כוכביות. ב-1905 אמרו דברים כאלה גם על המעבר מגיטרה אקוסטית לחשמלית...אין לי כל כוונה לחזור אחרי זה לסט אקוסטי. נ.ר.

elad2002

New member
אני עקרונית נגד זה אבל

זה נוח לאללה להופעות (כל המערכת נכנסת לך בתיק....) תמיד יש לך אחלה סאונד (כלומר,אם יש לך סאונד טוב אתה לא תאבד אותו..)אבל......בכל זאת.....זה סאונד אלקטרוני ובכלל כל הרעיון הזה של תופים וחשמל לא מתחבר לי

HelloweeN

New member
אני דווקא אוהב את זה !

לחבר שלי למשל יש גם סט אקוסטי, וגם סט אלקטרוני שהוא הביא מאנגליה. האלקטרוני לפי דעתי ממש ממש מתאים לתנאים ביתיים ויש לו סאונד מגניב, אבל מדי פעם צריך גם לנגן על אקוסטי כדי לא לאבד את הFeel. חנויות שמוכרות ציוד כזה בזול אני לא מאמין שתמצא... אבל אתה תמיד יכול לחפש בלוחות יד שנייה, ששם בטוח תמצא (כשתמצא) סט במחיר סביר יחסית (אני חוזר, יחסית!). בהצלחה !

חפי17

New member
בשביל זה יש חנויות מוזיקה...

שלום! רציתי לבדוק קצת מערכות אקוסטיות...כן אני חושב לקנות...לפחות עשרת אלפים שקל אם לא יותר...כן אני ממש לא מנוסה ואין לי שום ידע במערכות תופים או במחירים שלהן...אפשר בבקשה לנגן? ותחשבו על זה...

קודם כל זה לא דבר טוב כאלה תופים,

דבר שני בחלילית ביפו נתנו לי הצעת מחיר של שמונה אלף שקל לפני נסיונות להוריד את המחיר, אבל- יש לזה איכות לא טובה, ואם אתה מוציא כסף אז תעשה כמוני ותקנה כבר מערכת יותק מתקדמת- לפחות של השמונה. יש גם כן דרך אגב עורות שניתן לקנות של מערכות כאלה וככה פשוט מחליפים כשרוצים לנגן מתי שרוצים, ועל המצילות שמים משתיק.

חפי17

New member
אם הם של רולנד....

אז מה הכוונה ב"יש לזה איכות לא טובה"? רולנד זה רולנד...ה-TD-6K הא אמנם פשוטה יותר אבל היא בסדר גמור. למה על מצילות אלקטרוניות צריך לשים משתיק? למה צריך להחילף עורות ? נראה לי שיש בינינו איזה קצר תקשורתי....:) נעבוד על זה! אני באמת חושב לקנות את השמונה....בחלילית חיפה הציעו לי בערך 14000 שקל למזומן... תודה על התגובה!

עוד תגובה

אני קניתי בערך ב14 אלף את המערכת של השמונה עם המודול TD10, ויש הבדל כמוה ההרגשה של הפדים האלה שממש לא נראה לי טובים, וגם יש במערכת הזאתי רק טריגר אחד לתופים ככה שאין אפילו רים. אני ממליץ לך אם אתה יכול לקנות את זה את המערכת של הTD 10. דרך אגב מישהוא יודע אולי מי מוכר פה או בכלל את המגבר של רולנד?

אה ודרך אגב

אין שום קשר בין המעבר לגיטרות חשמליות לבין המעבר לתופים דיגיטליים, לפחות בינתיים אולי בעתיד הרחוק יחסית (לדעתי לפחות חמש שנים) זה יהיה באמת ככה.

למעלה