תוספת סיכון.

all about eve

New member
תוספת סיכון.

שלום, אני כ"מ (כושר מוגבל) שהתגייס השבוע ויש לי פרופיל 64. אחד התפקידים היותר מענינים שהופיעו לי במנילה, היה מש"ק תאום וקישור. אם ג'ובניק משרת בשטחיםם הוא מקבל תוספת סיכון ומרוויח כמו קרבי? י

oleg_kh

New member
לא כמו קרבי

אבל אתה מקבל משכורת של ג'ובניק שזה 352 + תוספת סיכון א' או א'+ תלוי איפה בדיוק תהיה מוצב שזה איזה 100 ומשהו שקל אם אנ'לא טועה.

Ufin

New member
משק ת"ק זה לא כזה אטרקטיבי

מקום חרא והרבה זיוני מוח

all about eve

New member
זיוני מוח זה טוב, וכל מקום עדיף על

הבקו"ם. לפי בירורים שעשיתי יש הרבה סכויים שאני ישלח למשטרה צבאית, למישהו יש מושג איזה נתונים צריך בשביל להגיע למצ"ח.

all about eve

New member
הקצין מיון שיקר לי!!!! הוא אמר שזה

קשור לנתונים שלי, ויש לי נתונים גבוהים אז יש לי סיכוי טוב. אכלתי אותה!!! אין לי שום פרוטיקציה. יסמו אותי בתור סוהר והאסירים יענו אותי. אני מתחיל להתפלל.

yuv_b

New member
ממש לא.

במהלך הטירונות נערך מרכז הערכה שתפקידו למיין לקורסים השונים, ובנוסף להישגים בטירונות נקבע השיבוץ.

יניב100

New member
מעניין אז איך זה ש..

אדם שנמצא מתאים לקצונה יעודית ובגלל בגרות שהיתה לו ביקש דחיה של הגיוס והגיע למ.צ במקום לק. יעודית מתעסק עם לכתוב דו"חות תעבורה. או אדם אחר שאני מכיר הגיע ליהיות בודק מעברים במחסום ארז. כנראה שפשוט חוסר מזל?!

yuv_b

New member
מה מפתיע בזה ש"בן-אדם שאתה מכיר"

הגיע להיות בודק מעברים? החיל שלנו צריך לפזר כ"א למגזרים שונים, ולבסיסים שונים. אז הוא נדפק. לגבי הקק"צ יעודי - אבל אם נעצור שניה ונחשוב...איך התגובה האחרונה שלך קשורה להגעה למצ"ח? אם יש 15-20 מתוך טירונות בנים שצריכים לאייש תקנים של קורס מצ"ח, אז ייבחרו אלה שנראים לרמ"דית חוגרים הכי מתאימים, על סמך נתונים אישיים ומרכז ההערכה. אני לא בא וטוען שאין את אלה שייכנסו בעזרת פרוטקציה, בכל מקום יש כאלה, אבל באותה מידה בעזרת פרוטקציה הם יכולים לעשות שכונה במפקדה או בכל בסיס אחר שקרוב אליהם הביתה...

yuv_b

New member
השלמה ../images/Emo9.gif

לגבי הקק"צ יעודי - אדם שנמצא מתאים לקצונה יעודית - הוא לא היחיד... אם הוא לא נכנס, אז מישהו אחר מילא את מקומו. אז במקום לצאת לקצונה הוא ממלא דו"חות. מה לעשות, זה העיסוק העיקרי של בסיס משטרה צבאית. ואני בטוח שאם הוא מתאים להיות קצין, אז הוא ייצא לקצונה במסלול הרגיל.

dudster

New member
עם התוספת שתקבל

תוכל להגדיל את הצ'יפס בבורגר

all about eve

New member
באחוזים זה הרבה......

אני חושב שאני יוכל גם לקנות קולה אחרי סרט קולנוע (בתוך האולם זה יקר מידי)

למעלה