תוספת מזון

• פותח הנושא ysm
  • פורסם בתאריך

ysm

New member
תוספת מזון

היי אסתר, היום נתתי לגיא (7 שבועות) תוספת מזון בפעם הראשונה. עד עתה הוא קיבל חלב שלי בבקבוקים (הוא לא מוכן לינוק ואני מתקשה לאחרונה לספק את הכמויות הדרושות לו). הוא קיבל את התמ"ל לפני שנת הצהריים - בקבוק (120 מ"ל) של סימילאק טופ 1, הוא אכל אותו במרץ רב ומיד הלך לישון. כאשר התעורר לאחר כ- 3 שעות הוא היה נרגז מאוד ואכל מאוד לא טוב את החלב שלי, כאשר החלפתי לו גיליתי שהוא עם פריחה בכל הגוף. לאחר מספר דקות הוא נרגע קצת, היה ערני מאוד וחייכן, אך הפריחה עדיין לא עברה. אני מעריכה שהפריחה באה לו כאלרגיה לסימליאק. מה אפשר לעשות? האם לנסות שוב בקבוק נוסף מחר או להחליף תחליף? תודה, יעל

It may be an allergy to the cow's

milk protein in the artificial milk. you may have to consult with your doctor on what other milk to give. Remember that many babies who are allergic to milk are also allergic to soy, so tsimchit is not a good alternative. Also, soy gives the baby phytoestrogens which may cause damage to the baby's endocronologic system. There is a milk that is neither cow's milk nor soy, and that would be the best alternative. In the meantime, improve your pumping technique, and do not give the similac again.​

לאה_מ

New member
תרגום: זו עלולה להיות אלרגיה לחלבון

של חלב הפרה בתמ"ל. עלייך להתייעץ עם הרופא שלכם בשאלה איזה תחליף אחר לתת. זכרי שתינוקות רבים שאלרגיים לחלב, אלרגים גם לסויה, כך שתמ"ל צמחי אינו אלטרנטיבה טובה. בנוסף, סויה מספקת לתינוק פיטואסטרוגנים, שעלולים לגרום נזק למערכת האנדוקרינולוגית של התינוק. יש חלב שאינו חלב פרה ואינו סויה, וזו תהיה האלטרנטיבה הטובה ביותר. בינתיים, שפרי את טכניקת השאיבה שלך, ואל תתני לו שוב סימילאק.

למעלה