תוספת לסקר

1Shir

New member
תוספת לסקר

הסדרה "מה בנים רוצים" היא קופי דוסון קריק... עם האמא שבוגדת באבא והחבר הכי טוב שיש לו רומן עם מורה... וזו סדרה שיש בה משהו, אולי בגלל שהיא מעלה את האסוציאציה של דו"ק... :) ובניגוד לדוסון, הדמות הראשית שם - דינו (אפילו השם קצת דומה!) - is actually attractive

doron g3

New member
../images/Emo45.gif!

לא חשבתי שמישהו מכיר את הסדרה הזו, אבל אין ספק שלמרות שאין יורשת אמיתית, "מה בנים רוצים" היא הדבר הכי קרוב לכך. למרבה האירוניה, זה דווקא לא הדמיון העלילתי על סף ההעתקה. להפך, נראה שדווקא העלילות האלו הם הפחות המוצלחות והם מוקצנות בהרבה מאשר בדוסון קריק. זה לא אומר שהיא לא היתה בעייתית, ונקודת המבט הדי גברית (ועוד בדרמת נעורים, שבוא נודה, פונה בעיקר למתבגרות צעירות. התפיסה הכ"כ לא שיווקית זו כנראה גם תרמה להורדתה של הסדרה במהירות) די הגבילה את הסדרה, אבל בכל מה שקשור לדרמה, רגש, סיפורים פשוטים נטולי גימיקים חיצוניים, שילוב מוזיקה בצורה היעילה ביותר, "מה בנים רוצים" היא הדבר היחיד שהיה ראוי להזכיר בנשימה אחת עם דוסון קריק. לצערנו, הסדרה לא האריכה ימים. חבל.

Remedes

New member
גם אני הכרתי את הסדרה..

ושלא נדבר על כך שפרשיית ה"אני עושה את המורה שלי" תפסה כאן פן הרבה יותר גדול ורחב ומפורט מאשר בדוסון קריק.. וזה בהחלט עורר גל סערה שהצונמי בתאילנד נראה קטן מאד לידו ברחבי ארה"ב...

הסקר עודכן! ../images/Emo105.gif

לא כל כך ראיתי את הסדרה..אבל אם אתם אומרים..

doron g3

New member
כל שבת, ערוץ 3, סביבות 19:00

אמנם קצת מהאמצע, אבל זה לא קריטי...

DAN1EL

New member
סדרה חמודה ../images/Emo97.gif

יצא לי לראות כמה פרקים. קלי אוסבורן מפתיעה שם לטובה.

snier1991

New member
מי שבאמת חסרה לי היא

אוורווד את בנות גילמור אני מאד אוהב אפילו יותר מדוסון קריק אבל בנות גילמור היא לא היורשת כי אין דימיון בין הסדרות לעומת זאת אוורווד היא היורשת האמיתית(ויש לציין שגם יותר טובה)

למעלה