תוספת למנג'ר הבא

פאההרקר

New member
../images/Emo7.gif אני פשוט... אני לא...

אני לא מאמין !!!!!!!! זה חייייייי

פאההרקר

New member
ושיהיה אפשר להעביר משחקים גדולים

לאיצטדיון ר"ג...איך נותנים לי לארח בצ'מפיונס באיצטדיון כמו של עירוני ראשון...?? (6500) זה בניגוד לחוקים, חייבים לפחות 40 אלף מקומות ישיבה

פאההרקר

New member
עוד דבר חשוב

שיהיה אופציה לקבוע לכל שחקן סדרת אימונים אינדיוידואלית ועוד אופציה שיהיה אפשר פשוט לסמן ב-V בפרופיל שלו (הכי נוח ופשוט) נניח שיתמד רק על 10 (בהתאם לרמת המאמנים) אטריביוטס שונים אבל פול טיים רק עליהם. לדוגמא שחקן עם סיבולת של 20 ומהירות של 5 זה קצת דבילי לאמן אותו על אימונים פיזיים קשים כי זה יגמור אותו ויפצע אותו מהר... פה הייתי שם אפשרות לאמן אותו רק על מהירות למשל כי גם ככה לוקח הרבה זמן עד ששחקן משפר אטריביוט אז... זה הדבר הכי גאוני שהם יכולים לשפר לדעתי ב-2007.

inko

New member
אם הוא לא

ייתאמן על סיבולת אז הסיבולת תרד, גם במציאות וגם במנג'ר. ובקשר למקודם: 1. עברית - נשמע לי נורא. 2. קבוצות בת - לא נראה לי יש צורך בזה באמת, יכול להיות נחמד אם יהיה כזה דבר אבל יש דברים דחופים יותר. 3. איך שזה היום זה די טוב, אפשר לשפר אבל יש דברים חשובים יותר. 4. זה באמת יהיה נוח יותר. 5. 6. מסכים. 7. מסכים. ולגבי המהירות, אני מאמין שהם עובדים על זה, תזכר בCM03-04.

פאההרקר

New member
לשנות את השטות הזאת של ההימורים

WTF זה 1-2 3-2 2-13 8-5 מאיפה הביאו את ההימורים האלה? מי מבין בכלל מה זה אומר ??? שירשמו אחוזים או משהו נורמלי

Megaslash

New member
בזה אני מסכים איתך לחלוטין

אין לי מושג מה המספרים האלו אומרים. רק לפי המלל בהמשך אני מבין משהו... נ.ב - מה זה אומר, קבוצת בת?

GeorgeChip

New member
לא חייבים 40,000 מקומות ישיבה

החוק תלוי באיכות של האיצטדיון ולא בגדולו, אל תשכח שבלומפילד כן אירח משחקים אירופאים.

למעלה