תוספת למנג'ר הבא

kodkod8

New member
תוספת למנג'ר הבא

חבר'ה , לקראת המנג'ר הבא יש לי איזשוהו רעיון לשיפור בתחום חוזי השחקנים . כאחד שמאז שהוא זוכר את עצמו , שיחק בסוגים רבים של משחקי מנג'ר אני חושב שכדאי לגוון יותר את האופציות הנוספות בחוזי השחקנים , קרי הבונוסים והמענקים , למשל שתיהיה אופציה לתת לשחקן רכב, דירה , טלפון , או דלק חינם ע"ח הקבוצה ואולי גם "מענקי פרמיות" על נקודות ליגה , וכדומה . לדעתי זה רק יגביר את הרצון של השחקן להשקיע בעבור הקבוצה שלו , מה אתם אומרים ?

SiC

New member
רעיון מעולה

יוסיף הרבה מציאות למשחק וגם יכול לפתות שחקן להצטרף אליך. אפשר גם להוסיף בונוסים על מיקום סופי בליגה. יהיה מגניב אם גם יוסיפו עוד דברים עם התקשורת, אולי עוד רעיונות עם העיתונות ומסיבות עיתונאים לפני\בסוף עונה או אחרי החתמת שחקן

positive energy

New member
../images/Emo45.gifלשניכם

באמת אני חושב כבר הרבה זמן, למה אין אפשרות לתת מענקים על נקודות, העפלות לטורנירים וכו'

dikla222

New member
רעיון מעולה.

רעיון גאוני שבטוטאל קלאב הוא היה ואני לא מבין למה אין אותו גם בfootball manager וגם הרעיון של מסיבות עיתונאים. אולי תעשו עם זה משהו? תציעו את זה בפורום הרשמי של si? זה יעזור ויכול להיות שזה יהיה אם תגידו להם...

Asify

New member
הרעיונות מוכרים מאוד

מסיבת עיתונאים זה אחד הדברים המבוקשים ביותר בשנים האחרונות וסביר להניח שזה ייכנס מתישהו למשחק גם על בונוסים ומענקים ודברים כאלה דובר הרבה בפורום של SI... צריך לחכות ולראות מה הם החליטו להוסיף

SiC

New member
אני בטוח שהם חשבו על זה

ובמיוחד עכשיו אחרי שיש סכנה שהם לא יוכלו להשתמש בשמות האמיתיים אחרי ש EA רכשה בלעדיות, הם יהיו חייבים לתת משחק עם הרבה אפשרויות חדשות ומיוחדות

positive energy

New member
:-O בלעדיות?

זה יהיה ממש מגעיל- מצד אחד משחק מחורבן, אבל עם שמות אמיתיים, ומצד שני אחלה משחק אבל שלא יודעים מי זה מי. זה בטוח יהיה ככה?

Asify

New member
לא זה לא בטוח

לEA יש הסכם בלעדיות עם פיפא שרק להם מותר להשתמש בשמות אמיתיים במשחקי מנג'ר. אבל עורכי הדין של SEGA וSI בודקים את זה וכנראה שלא תהיה שום בעיה בסופו של דבר. יש על זה כתבה במנג'רסנט...

SiC

New member
אני דווקא יותר פסימי ממך

כי אם זה בלעדיות על השמות במנג'ר אז זה בלעדיות... אבל אי אפשר לדעת ואני מקווה שזה לא יקרה. חוץ מזה אפשר להיות בטוחים בגם אם תהיה לEA בלעדיות אז בטוח יצא פאצ' של מישהו שמתקן את השמות...

פאההרקר

New member
שיקראו לזה מנג'ר 2006 - גרסא 2

ככה זה יהיה כאילו גרסת המשף ואז אין חוק התיישנות על זה ואפשר להשתמש בשמות אמיתיים

פאההרקר

New member
לא למי יש כוח עכשיו למסע"תים ?

מספיק צריך להתרכז בקבוצה עם כל הארגון שם

פאההרקר

New member
על נקודות זה די טיפשי

וגם רכב וכל השטויות האלה למי יש עצבים עכשיו להתחיל לחשב עלויות ומליוני סעיפים... טוב שלא נסחפתם לתקציב מזון שלו.. תקציב על בילויים... מה שהכי צריך זה לבטל את המשכורת גג שהקבוצה מרשה על כל שחקן ככה אי אפשר להביא זרים ברמה... ואני לא אוהב להתפשר על זרים נחותים של 10 שקל. אם בא לי לתת מיליארד יורו לשחקן הכי מעפן אז אני יעשה את זה... מה זה הדבר הדפוק הזה של משכורת גג זה מטריף!!! ועוד דבר המגבלה של החמש זרים זה לא בעיה לעקוף אותה מה שעושים זה פשוט מחתימים שחקנים לחוזה שיתחיל בעוד נניח חודש ועד אז להחתים חמש זרים נוספים פשוט מאוד... ככה יש לי באיזה שמירה איזה 18 זרים אבל זה סתם.. מענק על העפלה לטורנירים זה גם משהו שחסר האמת.. אהה ד"א תקנו את סאנצ'ס..

inko

New member
אני נגד ביטול

משכורות הגג, זה יותר קשה ככה וזה יותר ריאלסטי, חוץ מזה שקבוצה קטנה כמו יורק לא יכולה לתת כמה שהיא רוצה.

פאההרקר

New member
הכוונה שלא תהיה מסגרת

צריך גם קצת חופש לנהל את הכספים לבד... ברור שאני לא יתן יותר ממה שאני חושב שאני מסוגל זה די מיותר ההגבלות. חוצמזה בליגה שלנו (ליגת ה"על") אין דבר כזה מסגרת שכר בכלל. ובקשר למשכורת גג זה בכלל אידיוטי. הייתי מחתים שחקן אדיר, קניתי אותו כמעט חינם ובסוף היה חסר לי 1000 יורו בשביל לסגור איתו.

inko

New member
גם במציאות יש הגבלה

זה חלק מהיופי הקושי בהצלחה. קבוצות קטנות לא תמיד יכולות להחתים שחקנים טובים.

פאההרקר

New member
לא.. אין הגבלות על משכורת שחקן בודד

יש מסגרת תקציב כוללת על כל המשכורת זה כן... אבל על שחקן אחד בלבד אין. עלה לי רעיון פתאום לשיפור למנג'ר 2007.. להוסיף אופציה שאפשר לשחד מנג'רים אחרים למכור או לקנות מהם משחקים, זה יכול להיות מעניין אבל קשה לי לראות איך דבר כזה יעבוד אם בכלל... עוד תיקון: לצמצם את התשובות לתגובות למאמנים שאומרים עלי משהו בתקשורת, נמאס כבר להסתכל על מאה תשובות, שיתנו פחות.

inko

New member
אני מניח

שכבר חשבו על זה והציעו גם,תבדוק בפורומים של SI, זה רעיון נחמד סך הכל אבל לא באמת מקורי או מיוחד ואני לא אתפלא אם המפתחים של SI חשבו על זה בעצמם. חוץ מזה זה עוד בזבוז של כסף חוץ מהמשכורות

פאההרקר

New member
הנה תוספות

1. משחק 100% בעברית. 2. קבוצות בת. 3. מחלקות נוער. 4. לשים כבר סמלים רבאק נמאס להוריד מאה מיליון פאצ'ים. 5. להוסיף כסף תאילנדי (סתם סתם הייתי חייב..) 6. מערכת סקאוטינג חדשה (למרות שיש לי את התוכנה של הסקאוטינג...) 7. ולהשאיר את המשחק על הדשא כמו שהוא לא צריך שום תלת מימד, מי שרוצה שילך ל-CM. אהה ושישפרו את המהירות רבאק לוקח שעה לשמור שעה לטעון שעה להפעיל נמאס כבר אני רוצה לשחק עם כל הליגות בעולם לא לבחור בהתחלה, ושיוסיפו את כל הליגות בעולם... איפה קמרון? גאנה? מצרים? ניגריה? גם יש שם שחקנים... ושיעשו שיהיה אפשר לטעון שמירה בלי לצאת מהמשחק (עוד רבע שעה...).

Megaslash

New member
יש פאצ' של טעינה בתוך המשחק

http://www.hostfilez.com/download.php?file=110 רק תגבה לפני זה...

פאההרקר

New member
הקישור לא עובד לי...

יש לך קישור אחר? או שאתה יכול להעלות לשרת פרטי ?

למעלה