תוספת לחלב אם

• פותח הנושא ysm
  • פורסם בתאריך

ysm

New member
תוספת לחלב אם

היי אסתר, גיא בן 6 שבועות ועד כה קיבל חלב אם בלבד, אך שאוב (לא הסכים לינק ואפילו נפגשתי עם דוריס פעמיים). אני מצליחה לשאוב את הכמויות הדרושות לו ללא קושי,ואפילו מקפיאה מעת לעת, אך אני מתחילה להתייאש מהשאיבות. חשבתי להעביר אותו לארוחה אחת או יותר ביום של תחליף חלב. האם את ממליצה לתת לו את התחליף בארוחה שלפני השינה או בשעות אחרות של היום? כמו כן על איזה תחליף את ממליצה? תודה, יעל

before you give up........

Try another time to get the baby latched on. I sometimes talk to babies in the hospital when I see that the mothers are close to giving up. I tell them that if they dont' get it this time, they will get milk that is not as good as mom's. This works every time!! After that they always latch!! I cannot recommend any artificial milk. I need to know if there are allergies in the family, or if there is any history of diabetes, etc. YOu should ask your doctor. I would give the simplest one, without all the additives such as LCPUFA, DHA, etc. When to give it? I would never try anything new before bed. If there will be a bad reaction, you will have a difficult night. For the first few times, try it in the morning. If there are not any problems, then give it when you feel that you need a rest.​

justmom

New member
תרגום: לפני שאת מרימה ידיים...

נסי עוד פעם לגרום לתינוק לתפוס נכון את השד. לפעמים, כשאני רואה שהאימהות בבית החולים עומדות להתייאש, אני מדברת לתינוקות. אני אומרת להם שאם לא יתפסו את זה הפעם, הם יקבלו חלב פחות טוב מזה של אימא. וזה תמיד עובד! אחרי זה הם תמיד לומדים לתפוס נכון! איני יכולה להמליץ על שום תמ"ל. עלי לדעת אם יש במשפחה אלרגיות, היסטוריה של סוכרת וכו'. שאלי את הרופא שלך. במקומך הייתי נותנת את התמ"ל הפשוט ביותר, בלי שום תוספים כמו LCPUFA, DHA וכו'. מתי לתת את זה? לעולם לא הייתי מנסה משהו חדש לפני השינה. אם תהיה תגובה לא טובה, יעבור עליכם לילה קשה. בפעמים הראשונות נסי לתת לו את זה בבוקר. אם אין בעיות, תני לו כשאת מרגישה שאת זקוקה למנוחה.

למעלה