תוספת לארטי

תוספת לארטי

אני מוכן להמר ולהעמיד את כל ניסיוני כקצין מודיעין על כך שארטי היא אחד מהמפוטרים או שהיא קרובה לאחד מהם , כחברה או כמשפחה. אין בי שמץ של שמחה בגין כך - נהפוך הוא. גם הביקורת לגיטימית, אבל היא לא באה ממעמקי האובייקטיביות אלא מתוך הלב הסובייקטיבי. אני מאחל לך ,מקרב לב, בשורות טובות ושמחות לרוב.

yaronbro

New member
חיים אל תיגרר לתשובות אישיות לארטי

כי בסוף אחד מכם יעלב וכולנו נפסיד

harty

New member
אני לא יעלב ולא אתן לכם להפסיד.....

אתם תהנו מדו שיח רק אקווה מאד שלא ישיה דו שיח של חרשים...

harty

New member
אתה טועה בגדול! אתה משקיע יותר

מדי אנרגיה בלדעת מי אני במקום לענות לענין. נכון שאני מכירה לא מפוטר אחד אלא כמה מהם והם אפילו עוקבים בעניין רב אחרי הדיון בפורום הם אילו שמעבירים אלי את האינפורמציה הם אלו שמצפים לקרוא את תשובותיך. הם אלו שממתינים לתשובה האם אתה היית יד ימינה של אבלין דהן? האם הלכת איתה ועדיין ממשיך ללכת איתה לאורך כל הדרך? הם אלו שנתנו לי את התמיכה להתנצל לפניך מראש אם התשובות לשאלות הנ"ל שליליות. הם אלו שאתה לא הססת להרים ידך בכדי שיפוטרו ללא שום סיבה. הם אלו שיגרמו לכך שפעם שניה לא תבחר ויעשו זאת על פי החוק . אלא אם תקום ותיתפטר עכשיו מהוועד כי בלאו הכי אינך תורם כעת מאומה.יתכן ואם תקום ותיתפטר המצב ינוצל על ידי ראש העיר לפטר אותך אל תדאג החברה יגבו אותךולא כמו שאתה גיבית אותם.......

yaronbro

New member
ארטי כשיש דרישה ממשרד הפנים לקצץ

במצבת כוח האדם של העיריה מה רצית שהם יעשו חרקירי ? משרד הפנים דורש והועד עומד כמו חומה בצורה תקופה ארוכה כשכל העיר מקללת את העיריה ואת העובדים שמחזיקים את התושבים בביצים ואז מנהלים משא ומתן ומישהו צריך לקבל החלטות מה את היית עושה במקומו ?

yaronbro

New member
ואת עם היצרים שלך לא נתת לו להגיד

אותה תמשיכי להתכתב עם אבלין במקומונים

למעלה