תוספת חומצה מלית

שרה כהן1

New member
תוספת חומצה מלית

נאמר בפורום בעבר כי מומלץ לקחת חומצה מלית, מה תפקידה? מה היא עושה? למה היא עוזרת? איך היא נקראת בחו"ל (הבנתי שקשה להשיג בארץ), איזה חברה ואיזה מינון מומלץ? תודה

גם זה כבר כתוב בפורום מספר פעמים

תפקידה להגביר ספיגה של מגנזיום. יש אומרים שהיא מגבירה גם ספיגת סידן וחומרים אחרים. בחו"ל היא נקראת אותו הדבר: Malic Acid היא מופיעה גם ביחד עם מגנזיום: Magnesium Malat אין עדייו המלצות של ה- FDA ולכן, יש לקרוא את ההמלצה על המוצר וגם להקשיב לגוף - ולהגביר או להפחית לפי הצורך. בכלל המוקד של הטיפול בפיברו הוא הקשבה פנימה, הקשבה לגוף.

שרה כהן1

New member
הבעת תודה

תודה על המידע ברובד הטכני ועל זה ברובד העמוק והחשוב יותר

B Positive

New member
נאווה - שאלונת...

האם את יכולה להסביר את ההבדלים בין סוגי המגנזיום השונים? מה הסוג המועדף? כרגע אני נוטלת 400 מ"ג מגנזיום ציטראט כל יום.

אני שמה לך כמה קישורים

תלחצי על המוצרים השונים וקבלי פירוט על המבנה הספציפי. הקישורים הם לאתרים מסחריים - אין בכך המלצה כזאת או אחרת... ההבדל המשמעותי הוא בתוספת שיש במוצר - כל מוצר נעשה עם מחשבה ספציפית. למשל: מגנזיום ציטראט
נספג טוב למשל: מגנזיום + B6
משתפים פעולה בגוף, בעיקר במערכת הרביה. טוב לבעיות PMS למשל. מגנזיום מלאט (מגנזיום + חומצה מלית)
ייחודי לפיברו לספיגה טובה יותר. הקישור הראשון - בית מרקחת אמירים - 4 מוצרים שונים עוד על הציטראט - דוקטור טבע זהו. זה עונה לך? חסר עוד מידע? אשמח לחקור את זה הלאה אם נשארת עם
וחוץ מזה, מזמן לא שאלת... חסרת לי

למעלה