תוספת זכרון ל-D2

מושו 21

New member
תוספת זכרון ל-D2

אהלן , היום היו כמה מבצעים על זכרונות SD אז החלטתי לקנות ל-COWON D2 שלי כרטיס. קניתי שני סוגים - אחד SD 4 GB - שהמכשיר לא מזהה בכלל למרות שהכרטיס תקין והעלתי עליו שירים מהלפטופ. וקניתי גם MICRO SD 4 GB - בעקרון לפלפון שלי אבל הוא בא עם מתאם SD אז ניסיתי גם אותו על הנגן - בהתחלה הוא זיהה אותו והצלחתי להעלות על הכרטיס שירים ולהעלות אותם בנגן - עכשיו גם אותו הוא לא מזהה לי .. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה ? איזה משהו שצריך לעשות בשביל שהנגן יזהה שאכן הוכנס כרטיס זכרון ? (וכן, אחרי כל הכנסה של כרטיס הפעלתי את הנגן מחדש ..) תודה רבה ושבת שלום.

tweeg

New member
לבדוק

1. Please press the SD memory card all the way in a SD/MMC slot. 2. Please enter File browser mode, you can see the ← button. 3. After clicking the ← button several times, you can find D2 and D2 EXT. 4. Now D2 can play files in a SD memory card by selecting D2 EXT.

מושו 21

New member
בדקתי .. לא מזהה

זאת אומרת שלאחר שאני מכניס את הכרטיס (כשהמכשיר מכובה) ומדליק אותו, נכנס לדוגמא לאופציה של MUSIC ושם בוחר ב- FILE BROWSER MODE והולך אחורה בשרשור התיקיות עד לתיקייה הבסיסית D2 - מתחתיה אמור להופיע כמו שכתבת D2 EXT (משמע EXTERNAL חיצוני) - ולא מופיע. יכול להיות קשור לעדכון גרסה שצריך לבצע ? (אני כרגע על 2.21 - הראשונה שקיבלתי עם המכשיר) מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת פעם ?

מושו 21

New member
רק עוד משהו - מקווה שאני טועה

הכנסתי MICRO SD 1 GB עם המתאם SD שלו למכשיר - והוא מזהה אותו בלי בעיה. יכול להיות שה-D2 לא מזהה מעל ג'יגה או שניים וש-4 ג'יגה בעייתי ?

יאיר B

New member
יכול להיות שיש לו הגבלה על גדול הזיכרון שהוא

מזהה (זה קיים בהרבה נגנים אחרים). בדוק האם הקושחה שלו מעודכנת (דרך אתר איאיודיו) . אגב, יש כמה סוגים של SD, יש רגיך ויש אחד HDSD שנועד לקיבולות גבוההות. יכול להיות שאת האחרון הוא לא יודע לקרא (לא התנסתי עם הנגן).

מושו 21

New member
קושחה = גירסא = FIRMWARE ?

וכן, צודק - שמתי לב שדווקא את ה-SDHD הוא לא מזהה - את המיקרו עם המתאם הוא מזהה - אבל רק את ה-1 GB. ננסה עדכון גירסא דרך האתר שלהם - נקווה שלא יהרוס ועוד יותר נקווה שיעזור. תודה :)

למעלה