תוספי תזונה

itayaviyam

New member
תוספי תזונה

שלום רב, שמי איתי, אני בן 23 ומתאמן בספורט מקצועי (טריאטלון). לשם כך אני לוקח תוספי תזונה. הייתי רוצה לדעת האם תוספי התזונה הם תחליף למצרך טבעי שניתן לקבלו מהאוכל היומיומי? ואם כן מהם המצרכים? תודה רבה. להלן רשימת התוספים בהם אני משתמש: חלבון 100% קריאטין ל-גלוטמין חומצות אמינו BCAA

תזונאית

New member
תוספי תזונה בהחלט

לא אמורים לשמש כתחליף לאכילת מזון. השפעתם עדיין לא ידועה כיום למרות שנעשו מחקרים רבים בנושא. אתה לוקח תוספת של חלבון. חלבון ניתן לקבל דרך התזונה ללא שום בעייה. עליך לבדוק לכמה חלבון אתה זקוק (אני מתארת לעצמי שיש לך תוכנית דיאטה כלשהי). כמובן, שאין צורך לציין שעודף חלבון אינו מומלץ (עומס כלייתי)

sheronm

New member
תוספי תזונה - עוזרים מאד.

לתזונאית ולאיתי - מניסיון אישי שלי, תוספי מזון מאד עוזרים בתפקוד יומיומי תקין. הם אכן לא תחליף למזון, אלא נועדו להעשיר את גופנו ולספק לו את שצריך באופן טהור ובריא. המזון שאנחנו אוכלים כיום אינו נקי מכימיקלים, יש בו תוספות הורמונים (כדי שיראה גדול ומבריק)ועקב כך הערך של הויטמינים, חלבונים, נוגדי חימצון ומינרלים יורד . תוספי המזון מצילים אותנו בנושא זה. אני ממליצה על תוספי המזון של חברת הרבלייף, ויש להם גם מוצרי אנרגייה, שעוזרים מאד מאד לשמור על ערנות ורמת אנרגיה גבוהה וחיונית (כבר לא צריך קפה....). לפרטים נוספים: 515829-054

אוכל ומזון ותוספי תזונה

לידיעתך לא קיים שום תחליף לתזונה נכונה כמו שלא ניתן לשנות את חוקי הטבע הבסיסיים כול תוספי המזון מכול מין וסוג ומכול יצרן בארץ ובעולם לא יכול להחליף את המזון והאוכל של בני האדם כול מוצר מכול מין וסוג שעובר את תעשיות המזון מעבד הוא את תכונותיו הטבעיות והופך הוא לבלתי נספג ע"י הגוף לגופנו אינזימיים שיודעים לפרק רק אוכל ומזון טבעי ולא תוספי מזון שעוברים את תעשיות המזון חומר למחשבה יש לזכור ששום כעל חיים לא נשכח בתוכנית הגדולה של הבריאה וכשמתערבים ע"י תוספי המזון בסדרי הטבע אי אפשר לדעת לאן יגיעו התוצאות את כול הויטמינים החלבונים וחומצות האמינו ומינרלים ניתן לקבל בתזונה הטבעית שהיא מזונות האדם מי בריאתו בריאות טבעית בתזונה נכונה לאכות ואריכות חיים באושר לקבלת ייעוץ אישי חינם ראה בכרטיס באישי

למעלה