תוספי מזון

OFERM

New member
תוספי מזון

בחודש שעבר השתמשתי באבקה שבסיסה חלבון והצלחתי לעלות במשקל אך העלייה היתה זניחה 1-2 (ק"ג) כעת הציעו לי להשתמש באבקת קריאטין. מה ההבדל? ואיפה ניתן לראות תוצאות משמעותיות יותר?

DannyBoy19

New member
מה קורה איתך?

מה רע באוכל רגיל? אתה יודע שתוספים זה אוכל רגיל שיקר פי 10? תאכל יותר חביבי :) בקשר לקריאטין.. אין לי כח להיכנס לזה כי אנשים לא יסכימו איתי פה.. אבל זה בזבוז כסף.

OFERM

New member
תראה...

אני מתאמן כבר קרוב לשנה ולא עליתי עלייה משמעותית... חודש שעבר לקחתי אבקת חלבון וגם בעזרתה לא עליתי... אוכל אני דוחף כל הזמן.. קריאטין זה רק מה שנשאר

קריאטין

קריאטין הוא לא תוסף לעליה במשקל ! לקיחת קריאטין תעלה את ריכוז הקריאטין פוספט בתאי השריר שיגרום ליכולות אנארוביות אלקטיות גבוהות יותר, כמו כן קריאטין סופח מים ולכן בשלבי העמסה תהיה עליה במשקל ובנפח השריר (עקב ספיחת מים ולא עיבוי סיבי שריר). לאחר הפסקת לקיחת קריאטין תהיה ירידה בכוח וירידה בנפח (מים). על מנת לעלות במשקל פשוט תאכל יותר !!!

amitdd

New member
מה זה אנאירובי אלקטי?

ומה ההבדל בין אלקטי לאקלקטי?

ההבדל בין קריאטין לחלבון

אבקת חלבון היא אבקה אשר אמורה להשלים את צריכת החלבון היומית או לאחר אימון לספק בצורה הטובה ביותר חלבון לשריר לעומתה קריאטין זאת אבקה שלוקחים כאשר מגיעים לשיא הכושר לשפר את הביצועים אם ברצונך להעלות במישקל אני אישית ממליץ על SIZE UP-MASS GANIER של WORLD WIDE

למעלה