תוספי מזון

בן גת

New member
תוספי מזון

למנהלת הפורום שלום רב, אני בן 73. מזה כ-שלוש שנים אני סובל מאיסכמיה בכלי הדם הכליליים, קדם לכן לא היו לי בעיות בתחום הזה. אין לי בעיות מיחדות נוספות. לאחרונה קיבלתי חוברות מחברה בארה"ב ובה פירסום של מוצר של חברת "NATURE'S WELLNESS" המכונה "Vessel& artery health" . המוצר הוא בצורת קפסולות ומנה יומית מומלצת היא 5 קפסולות אחרי אוכל. המוצר אמור לנקות כלי דם. מנה יומית מכילה: vitamin C 1500 mg.magnesium 281 mg.zinc 21 mg. selenium 20 mg.manganese 3 mg. sodium190mg.trisodium EDTA 1000mg. aspartic acid 1164mg. ועוד Black paper extract5mg. ניסיתי לשאול רופאים ורופא פרמקולוג. הפרמקולוג שולל באפן קטגורי את השימוש ב-EDTA בכל צורה. רופאים אחרים הסבירו לי שהחמר הזה (EDTA) משמש לבדיקות דם כדי למנוע קרישה!!. הפירסומים שלהם מצטטים אנשים רבים אשר נעזרים בקפסולות אלה בהצלחה רבה. לסיום אני מבקש לציין שלאחר 3 צינתורים בהם הותקנו 3 סטנתים (תומכים) בעורק LAD ואשר נסתמו (in stent restinosis), אין כל אפשרות כירורגית לפתוח את כלי הדם הסתום.יתר כלי הדם במצב סביר. בזכות פעילות גופנית ואוכל מתאים (לדעתי) נוצרו קולטרלים טובים מעורק אחר ללב. אין אי ספיקה! שאלתי היא האם השימוש בחומר הנ"ל מסוכן והאם מישהו מכיר את המוצר הזה? בתודה מראש על כל תשובה.

בן גת היקר, שבת שלום!!

אני מניחה שיעל תיכנס בצאת השבת או מחר ותענה לך בעצמה. ובכל זאת, החלטתי להתייחס לשאלתך. שאלת רופאים ופרמקולוג והם המליצו לא להשתמש. קראת דף פירסומי אמריקאי שמספר ניסים ונפלאות. אתה רוצה מאיתנו אישור להשתמש במוצר כדי לעצור את ההדרדרות. צר לי לאכזב, אך בעניין זה, זה כל מה שאנחנו יכולים לעשות. אסור לנו (חוקית) כמטפלים ברפואה המשלימה, בכל תחום, לתת לך OK למוצר שרופאיך, או פרמקולוג קבעו שיזיק לך. אני אישית לא מסתמכת על פירסומים, במיוחד לא אמריקאיים. אני מעדיפה לבחון את הדברים לעומקם. מה שהרופאים והרוקח ניסו לומר לך, למעשה, זה שלקיחת החומר ללא מעקב צמוד, וסביר להניח בנוסף לתרופות רגילות שאתה ממילא לוקח לדילול הדם, יגרום לעליה משמעותית ברמת הסיכון שלך לדימומים, כשהחמור שבהם הוא דימום מוחי (CVA) אף מטפל אחראי לא ייקח אחריות על בריאותך, בטח ובטח לא בניגוד לדעת הקולגות הקונבנציונליים. אתה יכול לבקש מהרופא המטפל שלך לשקלל את המוצר בתוך תרופותיך, אתה יכול לבקש ניטור הדם לקרישה מדי שבוע (בדיקות למעקב) אך בכל מקרה, הכתובת היחידה שלך לצורך אישור ללקיחת המוצר, היא הרופא המטפל. לעומת זאת, אתה יכול לפנות למטפל הוליסטי שיעשה כל שניתן כדי למנוע הידרדרות המצב, או לפחות להאט אותה.

תוסף מזון

EDTA אינו מדלל את הדם אלא עוזר לנקות את כלי הדם ממינרלים ששקעו על רבדי שומן . ככל הידוע לי הכדורים לא ממש יעילים . אלא EDTA שניתן באינפוזיה בדרך כלל נותן תוצאות ואכן נחשב לטיפול מקובל בארצות הברית אנגליה גרמניה (לא מקובל קונבנציונלי) אך בהחלט בחוגים ההוליסטים והנטורופתים . לנאוה אוסיף ואומר ש CVA איננו דימום מוחי . (רצוי לדייק) בארץ יש כמה רופאים בודדים שמכירים את החומרים והתהליך צנסה לאתר אותם ולהתיעץ איתם בהצלחה

בן גת

New member
תוסף מזון "EDTA"

ל"פורח לרגע", תודה על ההתיחסות המהירה. לצערי אני לא מכיר בארץ רופאים המכירים את הנושא. הגישה הרפואית הקונבנציונאלית היא בדרך כלל שבלונית מבלי לנסות לבדוק לעומק, מצד שני הנטורופטים מחזיקים כל אחד בתחום בו הוא מומחה ובין שתי העמדות נופל האדם שלא מוכן להפסיק לנסות.

הכוונה לא הייתה להשאירך נופל בין

הכיסאות, להפך... יש מטפלים טובים שיכולים לעזור לך. חשוב היה לי להדגיש בפניך, שפנית אלינו (יותר נכון, ליעל), וביקשת משהו שהוא עבירה על החוק!! פיתרון פשוט לדוגמא אתה יכול גם לקרוא על מיץ נוני - מוצר טבעי שיכול לעזור אבל שים לב שלמרות שמדובר במיץ פרי, יש לנהוג בו בזהירות רבה, ולבנות את המינון לאט ותוך כדי מעקב מטפל + מעקב רפואי במיוחד במצב רגיש כמו שלך, - הכרחי!! סיבה לדוגמא: הנוני משפר, בין השאר, ספיגה, לכן, אם אתה לוקח קומדין, ייתכן שיהיה צורך להוריד את המינון הדרוש (רק הרופא המטפל!!) נמצא שב- 50% מהמקרים, יש ירידה משמעותית בכמות הקומדין הדרושה. לכן,יש לחזור לניטור דם תכוף יותר (פעם בשבוע בערך) עד לאיזון כמות הקומדין הדרושה, למינון הנוני שמתאים לאדם. וזה רק פיתרון אחד... יש לי המון ביקורת על הרפואה הקונבנציונלית, אבל כאן נראה לי שהם עומדים מאחורי שבועתם: "לא להזיק..." אם יש סיכוי שזה יהרוג אותך, שווה לחפש פיתרון מסוג אחר. לחילופין, מצא רופא שיתן לך את הטיפול תחת השגחה צמודה מאחלת לך בריאות ושמחה,

CVA הוא אירוע מוחי שיכול לקרות או

על רקע של איסכמיה - קריש/תסחיף שנתקע במוח וגורם לחסימת זרימת הדם לאיזור גדול או קטן במוח, וכתוצאה מזה, למות תאי מוח. או על רקע של שטף דם במוח כתוצאה מלחץ דם גבוה מאוד, או בגלל אנוריזמה דימום במוח כשיש בעיית קרישה יהיה קטלני. מדוייק מספיק? היה חשוב יותר להעביר את גודל הסיכון שהאיש מבקש מאיתנו. לגבי החומר עצמו, אני לא מכירה אותו, וגם לא את המוצר. התייחסתי למידע שהאיש נתן. גם אם החומר רוקד סמבה, מדברי האיש נאמר לו ע"י אנשי מקצוע (רופאים, רוקח) שהחומר משמש למניעת קרישת דם במבחנות. לידיעתך, למרות הפירוט שנתתי, זה בכלל לא רלוונטי אם המוצר יעיל או לא. הדבר החשוב היחידי בתשובתי היה: רופאים ורוקח אמרו לא! אסור לנו כאנשי מקצוע אחראיים, לומר אחרת. ואם כבר הרחבת, אז הבה נשכיל עוד קצת... אם החומר מנקה את כלי הדם, 1. איך זה עובד? 2. אם אינו מדלל דם, כיצד הוא מונע קרישה? 3. מה הוא עושה במבחנות בדיקות הדם? תודהההה

בן גת

שבוע טוב , לצערי אינני מכירה את המוצר ןמכיוון שאינני מכירה את האינטרקציות בין המרכיבים , ברשותך לא אחווה את דעתי. הייתי ממליצה לך לברר עם שרות הלקוחות של החברה בארה"ב - הם בודאי ידעו להגיד לך אם יש ממש בדברי הרופאים. ובכל מקרה זכור שההחלטה היא שלך ולא של רופאיך. הרבה בריאות יעל

bestofhealth

New member
החלטות שלנו...

מסכים לחלוטין עם המשפט האחרון שלך יעל... "Now what I contend is that my body is my own, at least I have always so regarded it. If I do harm through my experimenting with it, it is I who suffers, not the state." - Mark Twain

למעלה