תוספי מזון

nimrodakar

New member
תוספי מזון

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש תוספי מזון (חלבונים - אבקה) , אני יודע שיש צורך באיזור משרד הבריאות , בארץ המחיר של מה שאני קונה הוא באזור ה 370 שקל ובארה"ב באוזר 30-40 דולר. השאלה שלי אם אני קונה ממוכר בארה"ב והוא שולח לי לארץ (המחיר מתחת ל 50 דולר כולל משלוח) והכי חשוב לציין שמוכרים את אותו המוצר בארץ ז"א שיש לו כבר אישור ממשרד הבריאות (למוצר הזה) אך למוצר שאני שולח אין מדבקה של האישור הזה למרות שמוכרים אותו בחנויות בארץ, מה אתם חושבים שזה יגיע לי לארץ או לא?

panayotiss

New member
יעלה לך לפחות 56$ לשלוח לפי מחשבון USPS

לא משתלם לשלוח מארה"ב את זה.

panayotiss

New member
אני לא חושב שלצריכה עצמית אתה צריך אישור

אני מזמין לצריכה עצמית המון מוצרים אפילו שלא משווקים בארץ ומעולם לא נדרשתי באישור. למטרה מסחרית בהחלט תצטרך.

nimrodakar

New member
ומה לגבי המשקל?

האם יש בעיה להביא כמות של אבקה 5LB או 10LB? יש מישהו שיודע בוודאות שלא תיהיה עם זה בעיה? יש מקום שאפשר לברר את זה כדי להיות בטוח?

noam weissman

New member
לא נראה לי כדאי מבחינה ראשונה

משלוח של 10 ליברות לארץ יעלה לפחות 50 דולר כבר יותר פשוט שתקנה בארץ קח בחשבון שתשלם מע"מ והמשלוח לא זול על חבילה של מעל 2 קילו אז אין פה כדאיות, אבל לשיקולך

nimrodakar

New member
אני לא מתכוון לשלוח אני מתכוון לקנות...כנס...

אתה אומר "והמשלוח לא זול על חבילה של מעל 2 קילו אז אין פה כדאיות" אני לא שולח את זה אני זה שקונה אותך , בוא נגיד שהמשלוח לא יעבור את ה 50 דולר סתם לקחתי דוגמא ממכירה מקודם יש זולים יותר, אני עדיין אצטרך לשלם מע"מ? מכס? כמה בערך יצא כל הסיפור הזה? נגיד שהמשלוח + המוצר יעלה 50 דולר , מה קורה מרגע שאני קונה עד שזה מגיע אלי,איפה התוספות?

noam weissman

New member
הסבר קצרצר

עד 50 דולר אתה פתור ממסים כשהמכס לוקח עלות כוללת... כלומר אם המוצר 10 והמשלוח 100 הם לא פריירים. לגבי מע"מ ברוב המקרים כשעלות המוצר מתחת ל 50 דולר זה עובר חלק אבל חבילה של כמה קילוגרמים יש סיכוי טוב שתאלץ לפחות לבוא למכס לשחרר. כלומר תשלם חניה, זמן עבודה, ריצות וכו ... זה לא שווה לך כסף ? בהנחה שהעלות היא מעל 50 דולר תשלם במינימום מע"מ ובמידה ומישהו יחליט שגם מכס אז תשלם מכס ומע"מ על השווי הכולל (כולל מכס). לגבי משלוחים מארה"ב חבילות קטנות בגודל פיסי (לא משקל) קטן מחיר במשלוח המינימאלי הוא בסביבות ה 12 דולר... על חבילה של כמה קילוגרמים תשלם הרבה יותר. תבדוק מול הסוחר כמה הוא רוצה על משלוח ואח"כ תחשוב אם כמה העלות הכוללת ותוסיך על זה אפשרות להוצאות נוספות אם זה יתקע במכס... בגדול אני רואה את זה כלא כדאי אבל אין לי את כל הנתונים אז קשה לי להעריך נכון... לשיקולך.

panayotiss

New member
לגבי המשקל

יש לי חבר שרצה להזמין מיכלים גדולים כמו אלה, לרוב זה לא משתלם כי המשקל ( 2.5-3 קילו) גורם לשילוח להיות יקר לרמה שבארץ כבר יותר זול. דואר USPS הוא ממש דואר לא זול במיוחד במשקלים גבוהים. אם מדובר בתוספים קטני משקל כמו של קריאטין למשל אז זה משתלם. מבחינת המדינה כל עוד זה כמות לצריכה אישית לא אמורה להיות בעיה.

גמיש

New member
למה את לא קונה מסולגאר ישר ?

בזמנו קניתי מחנות המפעל וזה יצא פחות או יותר אותו מחיר כמו להביע מחול אבל אתה נהנה מתמיכה ושרות. לא תמיד לקנות בחול זה משתלם

למעלה