תוספי מזון "משומשים"

תוספי מזון "משומשים"

אולי מישהו מכיר מקום(אתר?) בו ניתן ל"העביר הלאה" תוספי מזון שנקנו במטרה מסוימת, שומשו למעט זמן (כשבוע, שבועיים) ונזנחו עקב חוסר התאמה/שינוי וכד'? הכוונה לכאלו שרק ניקנו, עדיין הקופסאות מלאות למדי וקצת חבל לזרוק. או שהייתם מציעים לזרוק ודי?

0 אור 0

New member
אני חושבת שלכל נטורופת יש קליינטים

שישמחו להיעזר בסיוע כלכלי בדמות קופסא מלאה למדי ללא חיוב, כאשר הנטורופת עצמו כמובן דואג גם להתאמה של התוסף ללקוח וגם לזרוק מוצרים שעברו את התפוגה או שפתיחתם גורמת לקלקול המוצר. אם אין בחוג מכריך מישהו שיכול להיעזר בזה, את יכולה לשלוח אלי ואני אדאג להעביר למישהו פעיל באיזור באר שבע.

yoelnd

New member
ודרך אחרת היא.....

היי אולי לא חינוכי אבל יישים בכל הרשתות עם קצת אסרטיביות: אם יש לך עדיין חשבונית, גשי לחנות או לחנותתואמת הרשת ותבקשי להחליף, מקסימום תכתבי על פתק את פרטייך והסיבה : "המוצר גרם לי לפריחה...." ותקני מוצרים אחרים שימושיים. אישית, כעובד הפארמים לשעבר הנהגתי את לקחותיי כך משום ההגינות! לא טוב מחזירים ורוב החברות מקבלות חזרה, אםיפנו אותך לחברה אז לכי על תרומת המוצר....... כל הנ"ל אם מדובר בכמהוצרים בודדים ולא סט ארוך במאות - אלפי שקלים..... אבל, שווה לנסות - לרוב זה מצליח!!! בהצלחה ורק בריאות!

0 אור 0

New member
צודק בהחלט

משום מה ראיתי מול העיניים את הסיטואציה שהמוצר עזר אבל נרכש בעודף ולא את הסיטואציה שהיתה אתו בעיה וכמובן שהייתי רוצה לראות תרבות שירות של הספקים שמאפשרת החזרה כשמוצר לא מועיל או גורם לבעיות

למעלה