תוספים שורפי שומן???!!!

• פותח הנושא GHSI
  • פורסם בתאריך

דורון ק

New member
כרום

הכרום שגם ידוע כ-gtf הוא מינרל חיוני העוזר לגוף לשמור על רמות סוכר קבועות,בנוסף למחקרים האמינים שהראו שיפור כתוצאה מלקיחת כרום אצל חולי סכרת,כיום מחקרים עדכנים מראים שהוא יכול לעזור לאנשים עם סינדרום X. כמו כן כרום יכול לעזור בפוטנציה לעלות את כולסטרול ה-HDL ולהוריד את כמות הכולסטרול הכללית-אך המחקרים בתחום זה פחות אמינים. כרום,בצורת הכרום פיקולינט נחקר בנוגע לתפקיד הפוטנציאלי שלו בהרכב הגוף-כמה מחקרים הוכיחו יכולת מסוימת של כרום בהעלאת מסת שריר ובירידה במסת שומן אצל אנשים שלקחו 400 מק"ג,לעומת זאת מספר מחקרים אחרים לא הוכיחו קשר בין כרום פיקולינט להרכב גוף. תופעות לוואי אפשריות:בכמויות של 300-50 מק"ג כרום נמצא אינו רעיל,למרות שאנשים במחקרים דיווחו על תופעות לוואי לא הוכח קשר ישיר לכרום. שלושה מקרים של תופעות לוואי כתוצאה מכרום במינונים גדולים הוכחו:נזק גדול לכליות נגרם לאחר לקיחה של 600 מק"ג ליום למשך 6 שבועות. אנמיה,נזק לכבד ולכליות הוכח בעת לקיחת 1200 מק"ג למשך 5 חודשים. מקרה של מחלת שרירים(rhabdomyolysis)אובחנה אצל בודבילדר שלקח 1200 מק"ג של כרום. האם תופעות הלוואי נגרמו כתוצאה מכרום פיקולנט באופן ספציפי או שמה פורמות אחרות של כרום רעילות באותה מידה אינו ידוע-מה שכן ידוע זה שלא מומלץ לספלמנט ביותר מ-300 מק"ג של כרום. המקור הטוב ביותר של כרום הן מבחינת כמות והן מבחינת זמינות ביולוגית הוא שמרי בירה,גם נבט החיטה הוא מקור טוב,דגנים מכילים כרום אך עיבוד הורס את רובו. המלצה כללית:לא לקחת יותר מ-300 מק"ג כתוסף,ועדיף לקבל את הכמות ממקורות תזונתיים כגון שמרי בירה.

GHSI

New member
תוספים שורפי שומן???!!!

לא נראה לי ככ שזה יעיל מישהו ניסה?יודע? שמע?

tommythecat

New member
לא ניסיתי

וגם אני מתכוון לנסות, אבל שמעתי על אפדרין (נדון בפורום מספר רב של פעמים. בצע חיפוש ותמצא) ולא מזמן גיליתי שגם כרומיום אמור לעזור בשריפת שומנים. לאור הדברים השליליים שקראתי על כרומיום לא הייתי ממליץ עליו לאף אחד. כמובן שרכיבת אופני כביש למרחקים ארוכים ידועה כאמצעי מצוין לשריפת שומנים, וגם הרבה יותר בטוחה מהתוספים
יוסי

tommythecat

New member
כוחה של מילה...

בהודעה הקודמת נשמטה לי המילה לא שהיא משמעותית מאד בהודעה. לא ניסיתי ואני לא מתכוון לנסות... כל יתר ההודעה נשאר תקף. סליחה על הבלבול, יוסי

GHSI

New member
אפדרין דובר פה אני מדבר על תוספים

שמוכרים בחנויות...נשמע לי שטויות לא?

ronen222

New member
כן ישנם חומרים תרמוגניים טיבעיים

אך יעילותם שנויה במחלוקת הם אינם שורפים חזקים ואם אפשר פשוט לעשות ספורט ולאכול נכון פשוט מיותר וחבל על הכסף אלה דברים שבדרך כלל לא זולים

אלי ו.

New member
ממה שראיתי מדובר בעיקר בקפאין

(שמנסים להסתיר במלים אחרות) לפעמים משתנים טבעיים ומשלשלים. לא שוה את הכסף, לא בריא, ולא עובד.

למעלה