תוספות פלסטיק

yonif

New member
תוספות פלסטיק

מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ תוספות פלסטיקים לאוטו (כמו חצאיות וספוילרים)?

© DrorZi

New member
לאיזה רכב ?

לקבוצת VW יש די הרבה פלסטיקים אצל רדיו מילאנו באיזור התעשיה ב"ב ליד קניון אילון
דרור זי שחושב שהדברים האלה מכוערים

דרור... לכל דבר מטרה...

ולעיתים יש צורך בפתחי אוורור שמנפחים את האוטו כסייד-אפקט. אני צריך כונס אויר למיני... אז מה ?... זה גם יהיה מכוער ? ישנם דברים יפהפיים אם הם נשארים בפרופורציה. תפסיק להיות אנטי כזה... הגישה שלך ידועה ברבים... ולשאלה של הבחור... מה עם "הנדסת-חלומות" ? איפה הם נמצאים ?
השדון .... ™TheNightDevil

bimer

New member
איזור התעשיה בבני ברק מפוצץ בגולפים

"משופרות". ומי שיצא לו לראות בטוח ראה את שני הגולפים המקושטות כאילו עכשיו יצאו ממרוץ DTM. למישהו יש מושג אם הן משופרות גם מעבר למראה החיצוני? (חוץ מהצמיגים החתך סופר נמוך..
)

red cars

New member
הלוואי והיה למיצובישי שהיתה לי

לדעתי הלנסר 92´ היא לא מכונית כמובן אבל בהחלט אפשר ולדעתי רצוי ליפות ואפשר בקלות להפוך אותה לספורטיבית ברמת היופי לפחותץ לצערי אני לא יוד איפה להשיג לה חלקים ואם כדי להזמין במיוחד כמו כן ניתן לבתע העברות משקל נחמדות בכביש מתפתל חסר לה מעט כוח והיא די קלה אז היא עפה בקלות אבל הבעיה שלה שהפח(חיצוני) שלה עדיין יותר מידי לצערי גם למדתי את זה על בשרי (פחי ) של המכונית.

B.M.F

New member
"ספורטיבית ברמת היופי" ?!

אין ולא יהיה שום דבר ספורטיבי בפאקינג לנסר המשעממת עד זרא לדורותיה !! ומה זה המשפט הזה בכלל .. ?!

B.M.F

New member
לא רק שאני מבין, אני גם בטוח

שאי אפשר עם הפחית הבנאלית הזו שום דבר מעניין.

red cars

New member
כן......................יש המשך...

אז ככה הבעיה מתחילה במדיניות משרד התחבורה בטוח לאיאשר שינויים כאלו ואחרים בעיצוב כגון :כריתת גג וכו´ (חיפושית לא נחשב) הייתי מרתך מעט את הדלת האחרית לקידמית מוריד את תושבות של הדלת(מאריך את הדלתות ב20 ס"מ מרתך את הדלתות האחויות לגוף מעבד אותן וצובע. מזמין חלון קטן כמו שמגאן קופה בערך . מוריד לגמרי את הקורות המרכזיות(יפע ביציבות ובבטיחות) מסדר קומבינה להשכיב את החלון האחורי עכשיו אני חושב שהייתי מרכיב לא פגוש קידמי או אחורי של יונדאי קופה חצאיות בצדדים גלגלים מוגדלים לרוחב וקוטר, מגנזיום . בחלק התחתון של הפגוש האחורי יש מקום מסומן כנראה מיקום האגזוז במדינות אחרות נמצא שם חותך את הסימו מוסיף אגזוז כפול יציאות אחת ואחת ומוסיף מתחת לפגוש פלסטיק שחור שיהיו בו חורים מותאמים לחורים של מקומות האגזוזים קפיצים סמי רייסנג ולארגן את המנוע של יונדאי לנטרה95´ שהוא למעשה מנוע והגירים הם של מיצובישי גאלנט 90´ 93´ 128 כוח סוס זאת בחלט ניתנת לטיפול קוסמטי קצת יקר נשיג כסף ונעשה את זה באמריקה

למעלה