עוד כמה שמות
Strawbs - פרוג-פולק מצוין, מומלץ במיוחד האלבום Grave new world Gnidrolog - להקה עם איכויות מוזיקליות מדהימות, אני ממליץ במיוחד על האלבום Lady Lake. מישהו כבר הזכיר את Comus, שהאלבום הראשון שלהם, First Utterance, הוא יצירת מופת של אסיד פולק. להקה אלמונית אחרת באותו סגנון, Jan dukes de grey, הוציאה אלבום מופת משלה הקרוי Mice and rats in the loft. Anglagard - הלהקה השבדית שהחזירה לחיים את הרוק המתקדם בשנות ה-90, עם 2 אלבומים מצוינים, אני אוהב במיוחד את הראשון, Hybris. צריך להזכיר שכמעט בלתי אפשרי להשיג אלבומים של הלהקה. פרוג איטלקי - אמנם לא מבינים את המילים אבל זה לא חשוב, העיקר שזה נשמע יפה. אלבומים מומלצים בתחום: 2 הראשונים של הלהקה הכי מפוסמת שבאה מאיטליה, PFM, אני דווקא אוהב יותר את הראשון שלהם - Storia di un minuto. להקה נוספת מאיטליה שאני אוהב יותר היא Banco, ש-3 האלבומים הראשונים שלה מצוינים, אני אוהב במיוחד את Darwin!. אלבום טוב נוסף מאיטליה: Museo Rosenbach - Zarathustra. Magma - להקה לאמיצים בלבד! משלבת אופרה/ג'אז/מינימליזם עם קצת רוק. האלבום היותר טובים של הלהקה לטעמי הם MDK ואלבום ההופעה החיה משנת 1975. Harmonium - להקה מהחלק הצרפתי של קנדה שהוציאה 3 אלבומים, האלבום השני שלהם משנת 1975 הקרוי Si on avait besoin d'une cinqueme saison שזה בעברית "אם היינו צריכים עונה חמישית", הוא האלבום האהוב עלי, של כל הזמנים. יש כאן שילוב של פולק ורוק מתקדם עדין ורך, עם כלים אקוסטיים ובלי שימוש בתופים. אלבום פשוט מושלם.