תוספות למכונות

ח 0 ה

New member
תוספות למכונות

בהמשך להתייעצות איתכם רכשתי מכונת אוברלוק (ברנינה 700 D) שתגיע בעז"ה שבוע הבא יחד עם הדרכה... יש דברים מסויימים שאני צריכה לדעת לשאול בזמן ההדרכה כדי לא לפספס ואכן לדעת שאני יכולה לממש את כל הפונקציות שהמכונה יכולה לתת לי? האם יש רגליות מסויימות שניתן לשים באוברלוק ע"מ ליצור פונקציות נוספות? בנוגע למכונה רגילה: איזה רגליות כדאי לקנות כתוספת? (יש לי מכונה ישנה של ברדר- האם אפשר להשיג רגליות גם בשבילה?) מה המטרה של מחט כפולה? ליצור שני תפרים מקבילים כמו באפרט? איך משחילים חוט במחט כזו? (יש צורך בשני חוטים?אם כן, איפה אני משחילה אותם אם יש לי רק "שביל" לחוט אחד?) תודה!

ח 0 ה

New member
מכונה ביתית

יש לי רגלית רגילה (שאיתה אני תופרת כל הזמן) ועוד שתיים שאין לי מושג מה התפקיד שלהן (מצורפות תמונות) אני אשמח לדעת מה הן עושות...

וזאת

(עם מה את מצלמת? קאמרה אובסקורה?) רגלית לתפר ישר לבדים עדינים, אם הצלחתי לפענח נכון את הפיקסלים.

ח 0 ה

New member
מצטערת על האיכות

התמונות צולמו בפלאפון (המטען של המצלמה שלי נעלם!!!) תודה רבה על התשובות! יש צורך בקניית רגליות נוספות או שדי לי באלה?

רות מלר

New member
כדאי לך לרכוש גם

רגלית לזיג זג -חלון מעבר המחט יהיה רחב ויאפשר לך גם ימוש עם מחט כפולה רגלית ללולאות תוחם בד מגנטי, שיאפשר לך לתפור במרחק שווה מקצה הבד ורגלית לבנה- לתפירה על חומרים חלקים

ח 0 ה

New member
-

ניסיתי בעבר לשים מחט כפולה והיא עוברת ברגלית הרגילה (הבעיה היא שלא ידעתי איך להשחיל את החוט- חוט אחד דרך שתי המחטים או שניים?(יש לי רק "שביל" השחלה אחד...)) מגנט לשמירה על תפר ישר יש לי בנוגע לרגלית ללולאות- זה לא מיותר? א"א לעשות את זה עם האוברלוק?

מה שאת קוראת לו הרגלית הרגילה היא הרגלית

לזיגזג. הרגלית "הרגילה" האמיתית היא זאת שהעלית בתמונה השניה. לא עושים לולאות באוברלוק.

ח 0 ה

New member
לולאות

מה מיוחד ברגלית לולאות? מה היא נותנת שאי אפשר להשיג עם רגלית רגילה?

אם אני מבינה נכון, יש עליה סימונים שעוזרים

ליצור לולאה בגודל אחיד. אני משתמשת ברגלית זיגזג ליצירת לולאות.

שש שבע

New member
השחלת חוטים למחט כפולה

יש למכונה 2 עמודים, על כל עמוד שמים חוט, ועכשיו את שני החוטים מעבירים באותו המסלול (שלא יהיו מגולגלים זה בזה) ורק במחט אחד הולך למחט אחת והשני לשניה.

ח 0 ה

New member
עמוד אחד

יכול להיות שיש לי במכונה רק עמוד אחד? אם כן, מה אני עושה?

שש שבע

New member
חיב להיות עוד חור לעמוד נוסף

שימי משהו אחר, אפילו חתיכת שיפוד

ח 0 ה

New member
ובנוגע לשאלה השניה

בנוגע להדרכה של האוברלוק- למישהו יש עצות למה כדאי לשים לב, מה לשאול? תודה

ו שתי

New member
כבעלים טריה של אוברלוק זהה-עונה

יש כמה רגליות שישובות על המכשיר שקנית. אחת עושה תפר נסתר, אחת משחילה גומי, אחת מכווצת. לקנות? תלוי מה את עושה הכי הרבה. לגבי תפר נסתר, אני יכולה להגיד לך שזה נחמד, אבל דורש מיומנויות ואימון, ואני בספק אם היה מוצדק בשבילי, שמחזיקה שתי מכונות (אוברלוק ותפר ישר) על השולחן ותופרת ממש מעט, לקנות אותה. שוין. צעצוע נחמד (בכלל, יש לי הרבה צעצועים יקרים....) לגבי רגלית כיווץ- אם את מתכננת לכווץ הרבה, תבדקי כמה תעלה לך רגלית כזו וכמה תעלה רגלית לבראדר. ולכי על האופציה הזולה מבין השתיים, אם בכלל.

ו שתי

New member
ומנצלש"ת. רגלית למרדיקס סופר MIV

אני קוראת על כל מיני רגליות חמודות. המכונה שלי תופרת תפר ישר בלבד. איך יודעים איזה רגליות יואביזרים יכולים להתאים למכונה כזו, אם בכלל, ואיפה מוצאים אותן?

למעלה