תוספות וקישוטים

א ו ר ה1

New member
תוספות וקישוטים

שלום פורום חביב. אני מומחית בסריגה (ובתפירה ממש לא!)ומשלבת את המומחיות שלי בעיצוב מחדש של בגדים.כלומר: לוקחת בגד ישן סורגת לו פה ושם תוספת, פרח או קישוט והופכת אותו לבגד אחר.חשבתי לשלב בזה גם תוספות של רצועות תחרה , כפתורים ושמונצ'ס נוספים.איפה אפשר להשיג את הקישוטים האלה לא ביוקר.לא איכפת לי שיהיו משומשים אפילו. מה דעתכן?

סידקית בירושלים

קודם כל פתחי דפי זהב חנויות שאני אוהבת שני- מתחת למשביר, מבחר יפה, דברם יוקרתים ולא זולים, מבינים במה שהם מוכרים ברנינה- מדרחוב אבן ישראל, כדאי לדעת רוסית או לבא בשעות פחות לחוצות בשוק, לא זוכרת את שם הרח' יש חנות עם מבחר יפה של כפתורים וחוטי סריגה חוט ומחט- ברח' צפניה עיר עתיקה- באיזור שוק הקצבים יש גם שוק בדים ושם חנויות סדקית מרסלה- מול הטליתקומי להפייט- בסמטת דוניאס באיזור כיכר ציון יש גם חנות נחמדה במרכז קרית יובל יש עוד חנויות באיזור גאולה, הן עוברות דירה מדי פעם יש ברח' חגי לדעתי ערוץ הבדים מוכרים תחרות וקצת שמונצעס

ריכוז מצויין. למי יש עוד עיר לדווח עליה?

ראשון, אשדוד, חיפה, כרמיאל, נתניה, רחובות, קריות, פתח תקווה, עפולה, נצרת, גבעתיים, באר שבע, קרית גת, בית שמש או מקומות אחרים - ספרו מה יש חוץ מתל אביב והנחלת בנימין כפר גלעדי שלה.

בלומה5

New member
סידקית בחיפה

יש מספר חנויות בחיפה ( אני אתמקד באזור הדר - למרות שאני יודעת שיש קצת בשכונות מסביב - אבל איני מכירה אותם) הכל לתופרת - היצע נחמד מרקוביץ מכונות תפירה ( יש להם הכל , ועכשיו יש להם 3 סניפים שבחדש שלהם רק הייתי לא מזמן ) סער- קצת מכוננות וקצת סידקית ערוץ הבדים

יש מחוץ להדר סניפים של מרקוביץ'?

נמאס לי לקחת אוטובוס של 40 דקות כל פעם שאני רוצה לקנות גומי :S

סתם מבקרת

Active member
לא, אבל גומי אפשר למצוא בכמה חנויות בשכונות

שברחבי העיר, לפעמים גם כמה דברים מעבר לגומי

תיתי א

New member
סידקית ברחובות

ברח' אחד העם לכיוון רח' יעקב יש סידקית שקיימת כבר מליון שנה בערך בפסאז' גזית (אני חושבת שקוראים לזה כך) יש את הובי-לי (מי שמכיר - זה ליד תמונות וחיוכים) בצד השני של הכביש בתוך הפסאז' של לבני נשים "את" יש גם כן חנות סידקית בבניין בזק יש חנות של בדים וסדקית יש עוד משיהי שמוכרת כל מיני חוטים וכפתורים, אבל זה לא ממש בתוך חנות - היא נמצאת באיזור של השמלות כלה על רח' הרצל ליד השווארמה של קריטי (אני לא בטוחה שהיא עדיין שם) זה מה שעולה לי כרגע (סליחה על השימוש בשמות של חנויות אחרות, זה לא למטרת פרסום...)

למעלה