תוסף excel+.xla

Yigalshu

Member
תוסף excel+.xla

שלום לכולם ברשותי אקסל 2003 אני מתקין את התוסף הנ"ל אבל כאשר אני יוצא מאקסל וחוזר תוסף "נעלם" ואני חייב להתקינו מחדש ! מישהוא יכול "ללחוש לי באוזן.." מה שכחתי לעשות/לסמן ? תודה

giladba

New member
אז ככה................

התוסף הינו קובץ בשם EXCEL+.XLS שמור אותו בספריית,
C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\Library​
לאחר מכן באקסל,תסמן V תחת שם התוסף בתיבת הדו שיח שתפתח לך בתפריט כלים-תוספות.

Yigalshu

Member
תשובה ל-GILADBA

שלום לך תשובותיך במענה לשאלותי ראויות לציון לשבח (במיוחד התגובה המהירה !!) ועל כך תודותי. ל צ ע ר י בשני הנושאים נחלתי כשלון בנושא מיספור הדפים החל מדף מס' 4 - זה לא עובד אצלי ולא ברור לי למה. גם הניסיון להפעיל את התוסף EXCEL+.XLA לצערי לא צלח. המחשב מחזיר לי הודעה שאין אפשרות להתקין את התוסף במלואו - והתוסף מופיע רק בתפריט העליון האופקי אבל לא ניתן להפעיל ממנו כלום. האם עולה בדעתך למה התכנה "כועסת" עלי? נתון שיתכן בלבד שקשור אולי - במחשב יש עדיין התקנה של אקסל 2000 ואף התקנה ישנה של אקסל 97 (המוחזקת לצרכי יבוא קבצים בעברית בלבד..) האם זה בכלל קשור? ואם לא מה נותר לי לעשות בהנחה שאני מתעקש לקבל את מבוקשי. ןשוב תודה לך על עזרתך יגאל

giladba

New member
אז ככה.............

שלא מצליח לך זה כשלון שלי, תאמין לי, לי זה עולה יותר........ לגבי מספור העמודים האם בדקת את תגובתו של מיכאל באותו שרשור ? לגבי התוסף של עידו (אקסל+), לאחר שהורדת את התוסף ושמרת את הקובץ EXCEL+.XLA במחשב אל תפתח את האקסל, אלא תעביר אותו לסיפריה שנתתי לך בתגובתי הקודמת (לחילופין, בהתקנה תשמור את הקובץ מיידית בסיפריה ההיא) לאחר מכן תפתח את האקסל, ותסמן את התוסף בכלים-תוספות.

Yigalshu

Member
תגובה לתגובה של giladba

שוב תודה לך על תגובתך המהירה לא בדקתי את תגובתו של מיכאל באותו שרשור - אין לי מושג ירוק על מי/מה אתה שח. אשר לתוסף- מהיכן אני יכול להורידו (אולי הקובץ שיש לי ישן או סתם דפוק? האם יש לך במקרה גם תשובה לשאלתי האחרת בפורום לגבי הוספת צבע בתפריטים ? תודה לך יגאל

giladba

New member
...................

כדי לקבל מושג ירוק (ובמקרה שלנו תכלת) תסתכל בראש העמוד ליד שם הפורום, בנוסף, נתתי לך לינק במילה 'שרשור' שאם תקליק עליה תוכל להגיע במהירות לאותו מקום. אם אתה לא יודע מהיכן להוריד את התוסף ? כיצד הוא הגיע למחשב שלך...... המקום הנכון להורידו הוא מכאן (שוב לינק תקליק על המילה ותגיע לאתר). לנושא השלישי אולי באופיס 2005, אבל עזוב, 'פרה פרה'.

למעלה