תוסף רדיו ל ipod shuffle ?

תוסף רדיו ל ipod shuffle ?

יש לי נגן של COWON חצי גיגה ואני מאוד מרוצה ממנו . אך אני רוצה לקנות נגן חדש שיש בו גם רדיו נדלקתי על העיצוב של השפל. ואני ממש רוצה כזה 4 G . אשמח לעזרתכם : 1. לכמה זמן מחזיקה הבטריה? 2. מה זה תוסף רדיו ? זה מכשיר נוסף שמתלבש על הנגן ?! כמה זה עולה ? אם למישהו יש כזה, איך הקליטה שלו ? (למה אפל לא טרחו לשים רדיו . לא ברור לי ?! פיצ'ר קטן שמוסיף המון לדעתי) 3. החיבור למחשב הוא USB 1 או USB 2 ? תודה רבה

CPUBOOM2

New member
תשובות

קודם כל ,באייפוד אין רדיו! אם רדיו חשוב לך אתה יכול לקנות תוסף . למה אפל לא כללו רדיו בנגן שלהם ? אין לי שמץ אבל זו עובדה . חיבור למחשב הוא USB 2 . בטרייה מחזיקה עד 12 שעות . לגבי התוסף עצמו אין לי הרבה מידע. אני מניח שמבינים ממני יוכלו לעזור לך .

LinkTree

New member
רדיו - אין

1. לפי נתוני אפל: עד 10 שעות נגינה 2. אני לא מכיר תוסף רדיו לנגן הזה ואני חושב שגם אם יש לא שווה לקנות כזה דבר כי זה יהפוך את האייפוד לגדול הרבה יותר (והוא קטן וחמוד שחבל על הזמן) 3. החיבור למחשב הוא USB2 על פי נתוני אפל רק USB2 (יש מצב שחיבור אחר לא יטען אותו הוא אחלה נגן (אני משתמש בו לריצה) הוא קטן וחביב וה voice over ממש מגניב (חבל שאין את זה באייפודים האחרים גם כן)

למעלה