תוסיפו את זה לקישורים:

תוסיפו את זה לקישורים:

אתר מדהים וזול בטירוף. 10 שקל לתכשיטי טיטניום! http://www.bodycandy.com/ ופירסר מומחה בדק תכשיטים משם, זה לא זיוף. יש שם פלאגים צבעוניים מאקריליק ב10 שקל..

וואו

יש שם עגילים פשוט מהממים ובאמת מכירים זולים אבל יצא למישהו להזמין משם כבר? כדי לדעת שזה בטוח וסבבי?

חברה שלי ואני מזמינות היום

הזמנתי שם 8 עגילים ב90 שקל.. חלקם מסרג'יקל ואיזה שלושה מאקריליק.. :) חבל שאין להם מידות גדולות בלחץ (הכי הרבה4 או 5 מ"מ) ושאין להם טאנלים.. כשההזמנה תגיע אני אתן פרטים.

יא

סבבה! פאק! 8 עגילים ב90 שקל!? איזה יופי! כשיגיע אני רוצה פרטים, ותמונות :). חח מזל שאני לא מתכננת להגיע להרחבה יותר גדולה מ5-6 כי יש להם פלאגים פשוט מדהימים ואני רוצה! :) ממ באמת אין להם טאנלים.. חבל, הייתי רוצה איזה טאנל מעניין.. אבל בקטנה. תודה :).

../images/Emo2.gif זה פשוט מדהים!

גם הצבע שלו ורוד יפה כזה.. וגם החורים שיש לאורך העגיל! פשוט מהמם! 40 שקל!? שווה בטירוף.

איך את יודעת

מה המידה שאת צריכה? אם אני רוצה 3 מ"מ אז איך זה הולך? זה לפי Gaugeים? :) יכול להיות ש10 Gauge זה 4 מ"מ? יש שם פלאגים מאבן טבעית.. חח מוזר.. נחמד. אבל מוזר. הבנתי שזה שימושי נגד הסרחות של הרחבות..

חח כן.

כשאת נכנסת לרשימות של העגילים ובוחרת בעגיל, אז הוא נפתח בחלון גדול נכון? אז בצד ימין (מהצד של התמונה) יש שורה קטנה שנפתחת וזה ממיר את כל סוגי המטבעות הקיימים :). גם שקלים.

אה אופס.. חח קלטת שיש את

הקונברטור אבל פיספסת את השקלים.. אני באמת סתומה היום. זה ILS למקרה שעדיין לא חיפשת/מצאת.

PinkViolet

New member
מישהו אולי יכול להגיד לי..

כמה מ"מ אני צריכה להליקס רגיל?

למעלה