תומרותם

mornor

New member
תומרותם

מה שלומך? שמחתי לקרוא שהכל בסדר עם הקטנה שלך, ורציתי להמשיך ולחזק אותך (ואת עצמי....) עם ההנקה, באמת כל הכבוד לנו, לפעמים זה מאוד קשה, הקטנה שלי כמעט ולא הסכימה לא להיות על הידיים שלי ועל הציצי בסופ"ש, מצד אחד זה כיף גדול אך מצד שני, זה מתיש... מזל שיש מי שתומך בנו - הבעל, חברות וכו' וכמובן את הפורום הזה, שאנחנו שואבות ממנו כל כך הרבה עידוד!!! אני שמחה שהחלטת להמשיך לשאוב בעבודה, זה אומר שביתך תזכה לעוד כמה טיפות של חלב אם וזה מצויין!!!!! גם לי זה מאוד קשה, כל יום אני עושה לעצמי שיחות מוטיבציה, אז אני יכולה לעשות גם לך כשצריך.... אני פה בשביל לעודד אותך, בהצלחה!!! מור

תומרותם

New member
אז ככה...

בעצם לא חזרתי לשאוב בעבודה, כי ביום חמישי לא הסתדר לי (הוזמנתי לארוחת צהריים עם ספק שלי, ואני בד"כ שואבת בשעת הצהריים, שאר היום לחוץ ולא מתאים), ולא היה לי גודש והסתדרתי טוב. אבל מה שבעצם קורה, זה שאני לוקחת אותה ב-16, היא אכלה בערך ב-15, ואז אני "מחכה" לה עד 18 או אפילו 19.. בעצם יצא היום שלא הנקתי/שאבתי 10 שעות! אז נכון שבשאר היממה אני איתה, ובשישישבת גם, אבל אני פוחדת שבקצב הזה לא יהיה לה מספיק אוכל, וגם ככה היא אוכלת קצת מעט וטיפה "נעצרה" העליה שלה (היא ירדה מהעקומה שהתחילה עליה, של אחוזון 50). לא שזה מטריד אותי, העליה במשקל, אני בטוחה שהגנים שלי ישפיעו עליה... לא שברור לי מה בעצם מטריד אותי, הרי היא עוד מעט בת 4 חודשים ולה הרבה יותר זמן ממה שחשבתי שאני אצליח (לאור אי-ההצלחה בפעם הקודמת). אני חושבת שאם אני אצליח לשמור על אחה"צ-לילה-בוקר וכן שישבת של הנקה, ובשאר מטרנה עד גיל חצי שנה אני אהיה מאושרת. וגם אם זה יהיה פחות, אני אסתפק בזה (לפחות בראש... אולי הלב קצת יכאב..) ובכל מקרה תודה רבה על התעניינותך והמון בהצלחה - כל כל כל הכבוד לך על השאיבות המרובות וההשקעה בשאיבה! ולבסוף - אני מצרפת תמונית של רותם... מקווה שתוכלי לצרף גם כן תמונה :)

mornor

New member
היא מקסימה

היא מתוקה! גם אני מצרפת תמונה של אור שלי. אני מאחלת לך שתצליחי להניק בשעות שאת איתה, ותעדכני... מור

הוספת תמונה

ברצוני לברר איתכן, איך אני יכולה לצרף תמונה למשלוח הודעה כמו שעשיתן. אנא עיזרו לי

למעלה