תומקאר מושב יחיד

תומקאר מושב יחיד

שלום לכולם. נכון שזה לא 4X4 אבל זה הפורום הכי קרוב לנושא ואשמח אם תוכלו לעזור. יש לי אפשרות להשיג תומקאר מושב יחיד די ישן ויש לי כמה שאלות בנושא: 1. הכלי שימש כקארטינג במסלול סגור בעבר הרחוק והיה רשום כרכב תיפעולי. האם יש אפשרות להסב את יעודו ולהפוך אותו לרכב חקלאי עם רישוי (כמו טרקטורון) ? 2. המנוע הקיים הוא מנוע ונגרד חלש ותפוס ואני רוצה להחליפו במנוע הרוטקס 503 2 פעימות. מישהו יודע איפה אפשר להשיג וכמה אמור לעלות? 3. אם אין אפשרות לרישוי אני אוותר על זה אז: מישהו יודע איפה אפשר להשיג כלי כזה עם אפשרות לרישוי? וכמובן כמה כסף ? כל עזרה או הפנייה בנושא תעזור לי

tomig

New member
תוםקאר....

1. אתה לא יכול לשנות את היעוד שלו מרכב תיפעולי לטרקטור... 2.בנוגע להחלפת המנוע אני לא יודע בדיוק אבל הבנתי שהם מוכרים מנועים מותאמים במוסך בגבעת השלושה.. 3.כלי כזה (תוםקאר בא עם רישוי טרקטור ומורשה לנוע על הכביש חדש עולה מ- 95 אלף עד 120+ ויש גם יותר יקרים תלוי בדגם.. משומשים אפשר למצוא בסביבות ה50+ ...

בגבעת השלושה...

נמכרים היום רק מנועים חדשים של קוהלר במחיר שקרוב ל 12 אלף שקלים. אני לא מעוניין בגירסאות העכשוויות של התומקאר אלא בגירסת השטח נטו שהופסק ייצורה לפני מספר שנים. תודה בכל זאת.

tomig

New member
אתה מחפש היסטוריה....

עם אתה מחפש לדגמים הישנים אילו דגמים בלי רישוי בכלל והם ממש באגים לכל דבר לגבי המנוע האמת אין לי מושג אולי תחפש משהו דומה כאילו תתאים של אופנוע או אותו עם אפשר...

למעלה