שמלת תחרה1
Well-known member
בחורה מבית טוב צריכה להיות יפה, ולשתוק הרבה.
מה דעתכם?
אחרי שגם קראתי את 'תלכי תקעווד' ומתוך הצורך הבהול
בחורה מבית טוב צריכה להיות יפה, ולשתוק הרבה.
מה דעתכם?
את השיר, ואחר כך תגיב.ברור שאת צודקת. אז אישה תפסיקי לכתוב באתר הזה לכי הביתה לבעלך תשתקי ותהיי יפה.
השיר שיר מחאהברור שאת צודקת. אז אישה תפסיקי לכתוב באתר הזה לכי הביתה לבעלך תשתקי ותהיי יפה.
מה צודקת??חיבת להיות יפה?? כל היפות בעלי אופי טוב???ולמה לשתוק?? לא לפטפט שטויות , וגם לא לברבר, אבל לשתוק??ברור שאת צודקת. אז אישה תפסיקי לכתוב באתר הזה לכי הביתה לבעלך תשתקי ותהיי יפה.
מי שבוחר להתאבד הוא הנחות ולנצל את נכותו כדי לקבל צומי הינו הנחות. ולא המין הנשי!אני לא מקשיב לשירים של נשים. לא מבזבז את הזמן שלי בלהקשיב למין הנחות. חשבתי שאמרתי לך להפסיק לכתוב פה אישה.
לדעתי, הוא היה ציני.מי שבוחר להתאבד הוא הנחות ולנצל את נכותו כדי לקבל צומי הינו הנחות. ולא המין הנשי!
מדבריך ניתן להבין שלא הולך לך עם נשים לכן אתה רק תוקף.
מרגע זה לא אגיב לדבריך הבעים את אומללותך.
בבקשה מההנהלה לא למחוק את דבריו ולא את דברי
.
תודה!
לאורך כול השירושרים הוא ציני?לדעתי, הוא היה ציני.
כתבתי את זה שהשרשור היה בחיתוליולאורך כול השירושרים הוא ציני?
כל כך מתגעגע לתקופה שהפורום היה קומונה סגורה.מי שבוחר להתאבד הוא הנחות ולנצל את נכותו כדי לקבל צומי הינו הנחות. ולא המין הנשי!
מדבריך ניתן להבין שלא הולך לך עם נשים לכן אתה רק תוקף.
מרגע זה לא אגיב לדבריך הבעים את אומללותך.
בבקשה מההנהלה לא למחוק את דבריו ולא את דברי
.
תודה!
מה אתה דואג? אדם שמגדיר עצמו אובדני הוא פר הגדרה אחד משניים:כל כך מתגעגע לתקופה שהפורום היה קומונה סגורה.
ככה היינו חפים מכל הטיפוסים ההזויים שמגיעים לכאן.
שמת לב לכותרת?מה אתה דואג? אדם שמגדיר עצמו אובדני הוא פר הגדרה אחד משניים:
או עומד להיעלם מחיינו בקרוב ממש.
או קשקשן.
כל שנותר הוא להמתין זמן מה ולראות מה מבין השניים יתברר כנכון.
אל תקשיב ,לא תקבל עונש ,,זו זכותך, אלה הן חייך,אני לא מקשיב לשירים של נשים. לא מבזבז את הזמן שלי בלהקשיב למין הנחות. חשבתי שאמרתי לך להפסיק לכתוב פה אישה.
זכותך להיות ולבחור במה שאתב בוחר לעצמך,, עד גבול אי פגיעה בזןלת זו בחירה גרועה,אני בחרתי להיות נכה ולהיות אובדני ואני גאה בזה!!! את לא תגרמי לי להתבייש בבחירות שלי! אני גאה בהן ולא הייתי בוחר אחרת.
אחותך אומללה ימפגרת.ומה את נכנסת ליחסים שלי עם נשים, לי הולך מצוין, את בטח אישה רעה וממורמרת שאף גבר לא רוצה לגעת בה.
לכי להתקעווד
ווס???אני בחרתי להיות נכה ולהיות אובדני ואני גאה בזה!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.