תומכי שמאל: מה בדיוק אתם רוצים?

resh0

New member
תומכי שמאל: מה בדיוק אתם רוצים?

היום אתם נתלים על משהו אחד: לחזור למו"ם גם תחת אש. נניח שזה יקרה (ואני מקווה שלא), כיצד לדעתכם תהיה התפתחות העניינים??? התסריט הוורוד ביותר הוא מפגש שבסופו יחליט עראפת להלחם בתשתית הטרור, לנטרל/לחסל את ראשי הטרוריסטים הקנאים, בדיוק כפי שנכתב בהסכם אוסלו. נראה לכם שזה אפשרי? ברור שלא! הרי עראפת אינו יכול להתחייב לשבוע אחד של שקט שהיה מביא לו השגים לא מבוטלים! התסריט המעט פחות וורוד היא הסכמה של עראפת להפסיק הטרור בתמורה לוויתורים טריטורייליים. אלו הן השאלות במקרה וזאת תהיה תוצאת המו"ם: 1. האם אתם מאמינים שאכן הטרור ייפסק? 2. האם אתם מאמינים שיימצאו 61 אצבעות שתורמנה בכנסת להסכמה על הסכם מסוג זה? 3. וגם אם ימצאו 61 אצבעות כאלו, האם לא היינו בסרט הזה? בואו נסכם זאת כך: אם כל מטרתו של המו"ם היא להביא להפסקת אש, אז ניתן לבקש מעראפת להפסיק את האש בשיחה טלפונית... ישתכנע, טוב. לא ישתכנע, לא יפתיע. אם יוסכם על הפסקת אש פלשתינית בתמורה לוויתורים טריטוייליים, אז בסרט הזה כבר היינו כמה פעמים וכולנו מודעים לעובדה כי הטרור לא יופסק. כלומר: המשך שיטת הסלמי והסכין שוב תתרומם לצורך חיתוך הפרוסה הבאה. כלומר: אין טעם למו"ם על הפסקת אש כי הוא לא יביא לשום תוצאות. האופציה השלישית היא קיומו של מו"ם מדיני תוך התנתקות מהטרור המשתולל, משהו בסגנון מעשיו של ברק. כמה לדעתכם יצטרך להתפשר עראפת כדי להביא למציאות שיהיה סיכוי שתמצאנה 61 אצבעות שיורמו בעד הסכם שכזה??? נראה לכם ריאלי שעראפת יסכים להתפשר על פחות ממה שהבטיח לו הסכיזופרן הסדרתי??? כלומר: אין טעם למו"ם מדיני כי הוא לא יביא לתוצאות. בשתי סוגי המו"ם, רק לפלשתינים יש מה להרוויח!!!! למה לנו להכנס לזה בשלב זה??? ברור לכולם כי אם נרצה בשלום אמיתי (לא רק אי לוחמה כמו עם סוריה), נצטרך להגיע אל שולחן המו"ם, אבל לשם כך שיהיה גם לנו מה להרוויח במו"ם, עלינו לתרוף את הקלפים כך שהמציאות בשטח תשתנה. חובה על ישראל לנהוג בדרך זאת ויש לה הכלים הנדרשים.

nightbird

New member
תהליך הכירסום הרגיל

אין חדש תחת השמש. השמאל הוא כמו זיקית המתאימה את עצמה לכל מציאות חדשה שמתהווה, ומוצאת בה את אשמת ישראל. גם כאשר נוותר על תל-אביב ונתפנה מכאן בסירות הצלה בעוד המרגמות של ערפאת מזנבות בנו, יסבירו השמאלנים שאנחנו אשמים, כי בשרירות ליבנו לקחנו סירות מילדים פלשתינים במקום לשחות.

resh0

New member
להיכן נעלמו תומכי השמאל???

הם יודעים להתלהם ולהתראיין, אך כשמסבירים להם את העובדות, בואחים הם למחוזות של "את זה כבר ניסינו"... הם לא מבינים שכל פתרון כבר ניסינו וכל התוצאות תהיינה לא טובות!!! אבל חשוב לבחור את סוג הפתרון שימזער את הנזק. השמאל מתמחה ביצור דחלילים מדברים, אך כשמגיעים הם למעשים? נכשלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראו מקרה אוסלו כדוגמה.

פרנס

New member
resh0 מה בדיוק אתה רוצה?

resh0 איזה כלים יש לנו 0 נחמד שלי?( סליחה על הטעות resh0)עוד דם של חיילים ואזרחים.יש לך מושג כמה חיילים דרושים על מנת לכבוש בחזרה את כל השטחים? לפי תורת המלחמה על כל חייל הגנה של האויב דרושים 4 חיילים של התוקף! עשה חשבון לבד באם אתה יכול! ואז על מנת להחזיק האוכלוסייה של 2-3 מיליון איש כמה חיילים דרושים? וכמה כסף שגם כך אין לנו? ומה אז, לא תחזור לשולחן הדיונים? הטרור יפסק אז? ומה עם הלחץ בין לאומי שיופעל עלינו? מה אנחנו מעצמת על? בקושי!! אז נחזור לשולחן הדיונים עם ידיים קשורות מאחורי הגב ונמסור להם כל כך הרבה עד שמה שברק הציעה להם יראה כמשחק מקדים. אז על אלו כלים יש לנו ???

resh0

New member
כנראה שאינך מאופס מספיק...

בראשית למספר 0 : מי שלמד מדעי הטבע, וודאי שיודע ש 0 הוא מספר טהור המראה שיווי משקל. דווקא אתה נראה לי כאחד שזקוק לאיפוס... האם אני דיברתי על כיבוש? האם דיברתי על שליטה על עם אחר? נהפוך הוא!!! אני מדבר על הפרדה פיזית מלאה! "אנחנו פה הם שם" זוכר מי אמר את זה לפני(!) שנבחר ובזכות זה כנראה נבחר? ישראלים/יהודים פה, ערבים/פלשתינים שם. כאשר פלשתינאי ישראל הם חלק מהפלשתינים שצריכים להיות שם. וכי מדוע שיעדיפו להשאר תחת שלטון זר, כאשר באפשרותם לנוע כ-40 ק"מ בלבד, אל החופש תחת שלטון עצמי ללא הפליות וקיפוח??? תהיה ריאלי ותבין כי אין ולעולם לא תמצאנה 61 אצבעות בכנסת שיונפו בעד ויתורים כל-כך כנועים ואפילו לכ- 50% משטחי יו"ש... תאהב את זה או לא, אבל מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית בה מתקבלות החלטות על-פי רוב, אני מקווה שאתה ער לעובדה הזאת. מכאן שגם אם יגיעו להסכמות כלשהן עם הטרוריסט, אם תהיינה כנועות מדי לא תהייה להן כל משמעות כי הן לא תעבורנה בכנסת. אתה יודע מה, אפילו עראפת ידע כי הצעותיו של ברק הן כאלו שכתובות על קרח...הרי ברור היה שהן לא תעבורנה בכנסת ובגלל זה יתכן ולא קיבל אותן. מחובתנו להשתמש בכלים שברשותנו כדי לשנות את המציאות בשטח כך שיתאפשר מו"ם על בסיס ההפרדה הפיזית המלאה. אם בהסכמה אז טוב! אם לא בהסכמה, אז בכח. זכותה של מדינה לקבוע את אופיה.

תשובות לשאלות היפוטטיות-resh0

1. לא הטרור הממוסד יפסק אולם עדין ישנם מספיק ארגוניים קיקיוניים פנטיים ומתאבדים שינסו להמשיך. אני מניח שבתנאי הסדר הצלחתם תהיה שולית או זניחה. 2. 61 אצבעות, הופך את הסרוב לבעיה שלנו. אני מקוה שלכשיושג הסכם ראוי, שיבטיח שקט והתארגנות, ימצאו האצבעות. אם לא יחייב הדבר בחירות - העם ישאל ובחירתו תכובד. האם להפסקת הקטל אנו או להמשכו לעד. 3. לכשתקום מדינה פלסטינאית לצד מדינת ישראל, עראפת יהיה טרוד בהקמתה ובבסוסה ולא יתפנה להטרדת ישראל. אני גם מאמין לכשיהפוך מארגון טרור למדינה, סדרי עדיפותו ישתנו. במהלך הקמת המדינה הפלסטינאית הוא יזכה לעזרה בינלאומי, לפיתוחה הכלכלי ואז הוא לא יוכל להמשיך בסורו. 4. שני הצדדים ירוויחו והצד החזק, כלומר ישראל, ירויח יותר. נשיג את הכרת העולם לגבולנו שיקנה לנו בטחון, נוכל להחזיר ,עטרה ליושנה, את כלכלתנו, לחזור לרמה לה אנו ראויים כמובילות בין המדינות המתקדמות בעולם.

resh0

New member
נראה לי שאינך מעשי מספיק.

גם אם יתנהל מו"ם תחת אש או לא, העובדות כרגע הן פשוטות: 1. עראפת לא יסתפק בפחות ממה שהציע לו ברק. 2. אין בנמצא 61 אצבעות בכנסת שיונפו בעד ויתורים מפליגים כאלו. מי שרוצה לנהל מו"ם בתנאי הפתיחה הללו פשוט משלה את עצמו או...שהוא גאה להיות חלק משיטת הסלמי שעליה בנויה תכנית חיסולה של ישראל בשלבים. יען כי חותרים להסכם בניים נוסף וסברט הזה כבר היינו. מי שריאלי צריך כבר להתכונן ליום שאחרי מותו/חיסולו של עראפת! ומה לדעתך צפוי ביום ההוא??? כל המומחים למיניהם טוענים כי תחל מלחמת חמולות עקובה מדם, היות והשלל מאוד גבוה! משרת הראיס שהוא גם המפרנס הכמעט יחיד של כלל תושבי הרצועה. כבר היום שןקדות כל התנועות הללו על ההכנות ליום ההוא, מצטיידות בנשק ושומרות בקנאות על קהל תומכיהן. האם אינך סבור שבמציאות הזאת מוטב שנמתין בנושא המדיני? נראה כיצד יתפתחו העניינים, תווצר מציאות חדשה בשטח שתחייב אותנו לראיונות חדשים, העם יבחן את הקומפלקס בכללותו ויחליט בצורה דמוקרטית. בעניין עמדותיך: ניתן לגנבים כסף מראש והם יפסיקו לשדוד? אולי כן, דעתי היא שלא. ניתן לזאב כבשה ועוד כבשה, בסוף יהפוך לצמחוני? אולי כן, דעתי היא שלא. ניתן לעראפת עוד אדמות ויהפוך הוא לשוחר שלום??? כאן לא צריך להעריך!!!! בסרט הזה כבר היינו. תקרא טוב את השורה השניה בהסכם אוסלו בה התחיבו הפלשתינים שמעתה תפתרנה כל המחלוקות על שלוחן המו"ם... האם לדעתך עראפת השתנה? אולי כן, דעתי ודעת רובו המכריע של העם - לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה