תומכים יקרים שלום...

פ ז פ ז

New member
תומכים יקרים שלום... ../images/Emo9.gif

שמתי לב שאחד הדברים הבולטים כאן בפורום שלכם הוא התשובות האמיתיות והכנות. אני משערת לפי הכתיבה שלכם שאין לכם בעיה גם לדבר על דברים שאנשים אחרים מחשיבים כ"טאבו". עובדה חשובה זאת בצרוף המלצתה החמה של ליאן (תודה, ליאן...) להעלות את הבעיה שלי הביאו אותי לכתוב כאן. אז הרשו לי לשתף אתכם בהתלבטות קטנה שהעלתי כבר בפורום בינו לבינה, ואני מאד מעוניינת לשמוע את דעתכם הכנה. ...So...here goes יום שישי, שלוש בנות יושבות בבאר תל אביבי. מקום חביב למדי, מוסיקה טובה, אוירה כייפית, השיחה בינינו מן הסתם קולחת (נו, 3 חברות סינגליות למהדרין בפאב עם המון גברים חמודים... משום מה עולות כל מיני אסוציאציות ונושאי שיחה). המון דברים נזרקים שם. בין השאר חברה שלי מעלה בעיה. תגידו, היא שואלת, יש דבר כזה גברים שלא נותנים? אני מזהה תסכול קל בעיניה של חברתי המתוקה, ומייד נרתמת לסייע ושוקעת בדיון סביב השאלה המטרידה. אז הסיפור הוא כזה: היא בקשר עם בחור, שהתחיל כמשהו לא ממש מוגדר, שנראה יותר כמו כידידות. ההכרות בינהם העמיקה בהדרגה, ויחד עם זאת הורגש מתח מיני קל עד כבד באויר, ובאופן טבעי העניינים התחממו. אז הם הסתדרו מצויין כידידים, כייף לשניהם להיות ביחד ו/או סתם לדבר בכל הזדמנות אפשרית, וללא ספק יש בינהם גם התאמה וגם משיכה. אבל מה, יש משהו שעוצר אותו, ואפילו הוא לא ממש יודע להסביר לה מה. תמיד כשהאוירה נהיית אינטימית הוא עוצר בנקודה מסויימת. כאילו מתחמק מלהגיע למצב הזה שהם ממש ישכבו. אז מילא, אם לא היתה משיכה ולא היתה התאמה... אבל מה יש שם שעוצר אותו? נכון לעכשיו היא החליטה לנתק איתו קשר לגמרי, כי היא פשוט לא מסוגלת להשאר בקשר כזה. ידידים באמת הם לא ממש יכולים להיות, כי יש בינהם מתח מיני, שלא לדבר על רגש, שאי אפשר להתעלם ממנו. חברים הם לא יכולים להיות כי הוא לא מסוגל כרגע, מכל מיני סיבות שקשורות לדברים לא פתורים שלו עם עצמו. ויזיזים הם גם לא יכולים להיות כי הוא - אם להתנסח במילים שלה ממש - "לא נותן לה"... אני חייבת לציין שהבחורה אסתטית וסקסית ללא שום ספק, ואפילו ידיד שלה ששמע את הסיפור מיהר להצהיר: "אין מצב, הוא הומו" אז אנחנו לא ממהרות להגיע למסקנות כאלה, זה טיפה מוגזם, אבל עדיין המצב לא ממש ברור. כל דיעה, רעיון או הסבר אפשרי למצב ולהתנהגות שלו יתקבלו בברכה. תודה.

לא למהר למסקנות לפני ש...

שואלים את הבחור.... חשבתן על זה? שימצאו מקום אינטימי, אפילו באוטו בדרך לאן שהוא ושתשאל אותו בעדינות, באופן ישיר אבל לא בוטה או פוגע מה בדיוק הבעיה, ולמה יש לה הרגשה שהוא מתחמק חכו לתשובתו, ואז... תהיו קצת יותר חכמות... דינה. בעד פתיחות וכנות (תמיד עדיף מהתחמקות ושקר)

פ ז פ ז

New member
כן, חשבנו על זה...

היתה שיחה גלויה עם הבחור (אולי אפילו שתיים או שלוש). הוא טוען שהוא מאד מבולבל ונמצא כרגע בנקודה בחייו שהוא צריך לפתור דברים עם עצמו קודם. מצד שני הוא לא לוקח שום החלטה לגבי הקשר - לכאן או לכאן, אלא אומר לה שהוא לא יודע כמה זמן יקח לו לפתור את הדברים הלא פתורים שלו, ואפילו אומר לה שאם היא תחליט שלא מתאים לה כל קשר איתו הוא יבין אותה לגמרי, ומצד שני יעדיף כן להיות איתה בקשר. בקיצור, הבחור מבולבל ואין לו תשובות בשבילה (וגם לא בשביל עצמו...) הפתיחות והכנות לא ממש עוזרות ללבן דברים במקרה הזה.

אז לא הבנתי מה הבעיה?

אם הבחור טוען שהוא מבולבל - וסיבותיו עימו אם הוא לא רוצה לקחת החלטה ויכבד אותה על כל צעד בו היא תנקוט אז יש שתי אפשרויות: א- להשאר איתו ועם הבלבול שלו לזמן בלתי ידוע (לפי דבריו) ב- לעזוב אותו לנפשו ולמצוא חמוד יציב וסקסי שעושה נפלאות במיטה או שאתן רוצות לעזור לו לפתור את הבלבול שלו ואז זו אופרה אחרת... דינה. שרה ברחובות

פ ז פ ז

New member
על זה... אין לי מילים!

טוב, נו בעצם יש לי כמה... אפשרות א´ כבר יושמה לזמן מסויים, עד שנשבר מהמצב ואז הגיע זמן אפשרות ב´ (חוץ מהקטע של החמוד היציב והסקסי שטרם הגיע...) אכן אני אישית רואה את הפתרון שלך כפתרון הטוב ביותר למצב. תודה

Michelle1

New member
שטנצים (תבניות)

בתוך השאלה אותה את מעלה, מציצה הנחת יסוד הטוענת שכל הגברים דומים (ולכן מן הסתם גם כל הנשים דומות) "האם יש גברים שלא נותנים?" כאילו, יש רק סוג אחד של גברים (וכולם, נותנים) אני לא כל כך מתחברת לזה, אני מוצאת שכל אחד, בתור אינדיבידואל גבר או אשה, מונע על ידי כל מה שהוא, כל ההסטוריה שלו, הכאב הפרטי, ההתנסויות האישיות השאלות שהוא שואל את עצמו, השלב שהוא נמצא בו באותו זמן נתון. הדרך היחידה לברר באיזה מיקום הגבר הזה נתון באותו רגע הוא שיחה פתוחה. אם אין אפשרות לנהל שיחה פתוחה, אז סיכוי טוב שכל המערכת הזו לא בדיוק שווה את המאמץ. אולי הוא אחרי שברון לב רציני, אולי יש לו פחד ממחויבות, והוא רואה בסקס צעד ראשון בדרך למחויבות הזו, ואולי כבר ברור לו שהיא, לא בשבילו, ולמרות המשיכה המינית עוצר את עצמו, או אולי הלחץ לחיזוק חיובי שנבנה מצידה רק מרחיק אותו. מבחר האופציות לתשובה, הוא אדיר. את התשובה האחת שקובעת, יכול לתת רק הוא.

תבור.

New member
הסבר אולי ....

בהנחה שהוא לא הומו ייתכן ויש לו בעיה פיזית או תפקודית שהוא חושש לחשוף. ייתכן ובשיחות ביניהם הרגיש שבכניסה איתה לקטע אינטימי הוא "יעמוד" במבחן כל שהוא של ביצוע (יש המשדרות זאת לגבר אפילו בלא שהם מודעות לכך) ואולי מכאן החשש. מצטרף לדינה הממליצה על שיחה פתוחה וכנה. בהצלחה

וואלה את מזכירה לי משהו..

אחד הערוצים החביבים עלי ביס זה BBC PRIME . יש שם כל מיני סדרות דרמה למינהן, אחת מהן היא על קליניקה של רופאים. באחד הפרקים הציגו בחור מדהים ביופיו שהתחיל, בדיוק כמו שאת מתארת, מערכת יחסים עם מישהי במשרדו. יש שם סצנה שהבחורה מדברת עם חברה למשרד, מתלחששת איתה, ומספרת שתמיד כשהם מתחממים וממש מגיעים לכמעט - הוא נסוג בכל מיני תירוצים. בדיוק כמו הסיפור שלך. בקיצור - הבחורה מחליטה שמשהו באווירת המשרד אולי מכביד והשניים מחליטים לצאת לסופשבוע במקום מבודד. ביחד. עלמת החן מגיעה למשרד עם הפקלאות, ועל המחשב שלה יש הודעה מהבחור (שיושב שני שולחנות על ידה) "מסיבות שונות אני לא אוכל לצאת לסופשבוע איתך." הבחורה חוטפת ת´קריזה של חייה, מגיעה אליו ומרוקנת לו על הראש קנקן עם מים. במקביל, רואים שהבחור מגיע לקליניקה ונפגש עם אחת הרופאות. מבקש ויאגרה. הרופאה, שחייבת לחקור אותו קצת לפני, מנסה לבדוק מה הבעיה. הוא אומר שהיתה לו פציעת אימונים במפשעה וכי יש לו חרדת ביצוע.. שמשהו לא ילך טוב. הרופאה בודקת, רואה שאין שום פציעה ולא מאשרת לו.. מאוחר יותר באותו יום הרופאה פוגשת את הבחור מדוכא לאללה באיזה מקום. היא מצליחה לדובב אותו ואז הוא נחשף. מתברר שהבחור.. בתול . הוא ידע שאהובתו היא אישה מנוסה ולו עוד אין ניסיון ופשוט חשש שיהיו לו פשלות או משהו כזה. הרופאה שכנעה אותו לתפוס שיחה עם הבחורה, אפילו אימנה אותו (עשו משחק תפקידים כי הבחור ממש.. אבל ממש התבייש לספר דבר שכזה לאהובתו) והכל היה טוב. הבחור תפס אומץ וסיפר לבחורה, קיבל חיבוק ענק - והשניים יצאו לסוף השבוע כדי להתעלל קשות בבתוליותו של הבחור
אז אולי? אולי???? אולי לבחור אין בכלל ניסיון מיני???

פזית היקרה

ראשית יש לברר אם הבחור בתול, אם הוא בתול זה יסביר את העניין אולי מפחד מהלא נודע. ואם הנ"ל אינו בתול, יתכן ולא רוצה לקלקל את יחסי הידידות שכן ידוע שלאחר מגע מיני קשה לחזור אחורה. או כפי שאמר מי שאמר אולי יש לו בעיה פיזיולוגית מעניין אותי לשמוע מהגברת מה זה לא נותן? היא ניסתה להפשיט אותו? דחפה לו ידיים? ואולי רק מיצמצה וחשבה שהוא יקפוץ עליה. ומה זה אוירה אינטימית? לאור נרות? לאור הירח? בטבע? על יאכטה בים? או אולי שכבו שניהם עירומים, ואז אמר לה, "מותק לא יכול לשכב איתך" הייתי מבקש גם הסבר "למתח מיני קל עד כבד באויר" המתח היה ממנו או ממנה? מה זה מתח קל? ומה זה מתח כבד? ובכלל מה זה מתח מיני? אלו היו 4 הקושיות של השוטה לכבוד הפסח.

התשובה תצא אך ורק מפי הבחור.....

כל ספוקלציה שלא תהיה לא תענה לחברתך על שאלתה. לכן יש לשדלו ולדובבו להיפתח יותר-ורק אז היא תמצא מנוח להשערות שרצות במוחה. ופזי-ברוכה הבאה חברה...

פ ז פ ז

New member
ובכן, שוטה יקר

א. לא, הוא לא בתול. ב. היא לא נקטה באמצעים שציינת, לא באגרסיביות מידי ולא בעדינות מידי, היא פשוט זרמה עם הדברים ביחד איתו, רק שהוא תמיד עצר (או יותר נכון- מנע את הזרימה...) ג. אוירה אינטימית מהי? שאלה מצויינת. לא שמתי לב לפרטים בתפאורה וגם לא לפרטי הלבוש (או חסרונם), אבל כשגבר ואשה נמצאים זה עם זו לבדם ויש משיכה, קורה, אתה יודע, שדברים מתפתחים... ד. הסבר למתח מיני קל עד כבד - ספיישל בשבילך: המתח היה הדדי, גם הוא יזם התקרבות פיזית (עד גבול מסויים), קרה שהגיעו רחוק יותר וקרה שפחות (רק לשכב ממש לא הגיעו). ה. למה לכבוד פסח? ואיפה הכושיות האלה בכלל? ו. מה דעתך על ה? סעיף מספר 7. כל התשובות נכונות.

אטיוד5

Active member
אין לי מה להוסיף ...

על מה שאמרו פה לפני. אז למה אני בכלל מבלבל את המוח? לכי תביני גברים.

Alon403

New member
הייתי כך פעם

פזית, זוכר במעורפל מקרה שקרה לי כאשר הייתי חייל בסדיר. מישהי בבסיס ממש ממש מצאה חן בעיני, יצאנו מספר פעמים, עם ובלי זוג נוסף, ולא יודע מדוע עד היום, משהו עצר אותי אפילו מלנשק אותה כאשר היינו נפרדים בסוף המיפגשים, גם בבסיס, וגם ליד ביתה. זוכר שהדבר ממש הטריד אותי, כי היו לי חברות לפניה, נסיון מיני של 3 או 4 שנים כבר, בלי שום בעיות מיוחדות. זוכר שחברתה (שהיתה חברה ולימים אשתו עד היום, של החבר הטוב שלי) נסתה לגשש ולברר, מה הענינים, והדבר הגביר את תיסכולי, כי הבנתי שהיא בעצם שואלת אם אני נמשך אל הבחורה או לא, וגם הבנתי שהדבר גורם לתסכול בצד שלה, כי עדייין הסכמתי להצעות המפגש, ולא ניסיתי להתחמק, כי באמת רציתי לראות אותה. עד היום, אין לי מושג - מה זה היה. מעולם לפני כן, לא הרגשתי משהו דומה, תמיד שלחתי ידיים (בד"כ בתיזמון מתאים...) או ניסיתי לנשק לפרידה כדי ליצור עובדות לקראת המיפגש הבא, ממש לא יודע! כלום בבחורה לא דחה אותי, השיחות היו בכיף, הכל היה פיקס... פשוט לא נוצרה המשיכה המינית המינימלית המתאימה, לא בגללה, לא בגללי, לא בגלל מזג האויר, סתם, ככה זה היה, ניטראלי לחלוטין, פרווה. כמו התשובה הזאת, תשובה ללא תשובה... כנראה שדברים כאלה קורים, ואם חברתך אינה מוכנה ´לסבול´ ולהמשיך בתקוה שדברים יבואו על סדרם, כי הרי משאר הבחינות טוב לה איתו, אז לי אין שום פיתרון או הסבר עבורה. דבר אחד אני זוכר, שהשאלות של חברתה, גרמו לי יותר ´נזק´ מתועלת, הרגשתי תחת מבחן, שמצפים ממני למשהו, שאין לי את הזמן המספיק, ושמיד אם תהיה התקרבות פיזית, החדשות יפורסמו... הדבר גרם לי להסתגר יותר עם הבעיה, ולהשאר תקוע באותו מקום, עד להתפוגגות של הקשר. אולי כאן קצת עזרתי לך "להבין ראש של גברים" (ביננו, שטויות, זה אפילו לא ראש של גבר אחד, אין דבר כזה, להבין ראש של... לדעתי)

פ ז פ ז

New member
תודה, אלון...

זה אכן נותן איזשהי נקודת מבט מזוית אחרת על הדברים.

גלית34

New member
כן יש סוג כזה של גברים ../images/Emo20.gif

יש לי ידיד טוב שנראה אחלה ויכול להשיג כל בחורה שירצה, אבל הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו.אני יודעת שלי אין סיכוי איתו בתחום הרומנטי{אוהב אנורקסיות}.כשהכרנו במקום עבודתי ולאט לאט הפכנו יותר ויותר מיודדים הבנתי ממנו שהוא בהתנזרות מהמין הנשי.לאט לאט הוא גם סיפר לי את כל הסיבות ולא הוא ממש ממש לא הומו.ובשיחה האחרונה שהיתה לנו שבוע שעבר שאלתי אותו עם הלב לא מפריע לו, הוא אמר שהוא משתגע מזה אבל עד שהוא לא יסדר לעצמו את הראש הוא לא מרגיש שהוא יכול להיות בקשר. והשיחה הזו באה בעקבות זה שהוא "שבר" את ההתנזרות שלו עם איזו Xסית מתולגית שהתגרשה. אז כן יש גם סוג גברים שלא "נותנים" מכל מיני סיבות ואפילו יש זן נדיר שכזה שלא מחפש לזיין אלא לעשות אהבה!

למעלה