תומכים טכנים

פבפ

New member
תומכים טכנים

האם העבודה מתאימה גם לח'ברה דתיים או שמחייבים משמרות בשבת ?

MOJAHADIN

New member
תיקון טעות.

אצלי במוקד (012) לדוגמא מחייבים משמרת סופ"ש, לא בהכרח שבת. לצורך העניין גם שישי בבוקר נחשב למשמרת הסופ"ש שאליה אתה מחוייב. ככה שאני כמעט בטוח שיכולים להתגמש. שא ברכה

פבפ

New member
מנצל"ש

איזה ביזיון, אני מתקשר ל012 בשביל להודיע להם שאני מתנתק בסוף תקופת ההתחייבות שלי, אז הנציגה בטלפון אומרת לי תשמע, אני לא יכולה לתת פקודה להתנתק עכשיו אבל תתקשר יום לפני ואז אני אוכל לנתק אותך. בנוסף, הסברתי לה שב"ברק" מציעים לי חבילה טובה יותר והיא התחילה ללכלך על ברק שהם לפני פשיטת רגל. ת'כלס יצאתי עצבני מהשיחה...

YARIT2222

New member
האמת זה הטבע של ישראלים , להתקשר

ולאיים בניתוק , לדעתי זה ממש מגעיל ועובדה ולפעמים זה גם לא עובד וטוב שכך! נכון שאסור לה ללכלך על חברות מתחרות ,לדעתי אם יאזינו לה לשיחה , יהיה לה משוב שלילי גם על זה שהיא לא ניסתה לשכנע אותך להשאר וגם על מה שהיא אמרה על ברק!

כן הא. איזה אידיוטי זה

בינתיים הוא מתחבר ל 013, מתחייב להם, אח"כ הוא מתקשר ל012 להתנתק ביום סיום ההתחייבות, והם כבר איבדו לקוח, אין איך לשמר. הכל בגלל הפוסטמה. טוב. מה איכפת לי

פבפ

New member
כל מה שביקשתי שישוו לי תנאים למה

שברק מציעים. לא נוח להם, בואו נסגור את הבסטה וגמרנו טוב לי וטוב להם. אני לא מצפה שאני מתקשר שיגידו לי שאי אפשר לתת פקודה למחשב שאני אתנתק בסוף ושאני צריך להתקשר לפני ובנוסף ללכלך על חברה אחרת.

מה זה!?

ברק פושטת את הרגל!? איזה יופי. עוד חברה פחות בשוק. על סמך מה נציגת שירות פשוטה אומרת דבר כזה?!?! מה היא יודעת? לפי הדברים שאתה רושם היא בטח יודעת יותר מהמנכ"ל של ברק. זה דבר כל כך אידיוטי ללכלך על מתחרים- זה מראה רק על פחד, ודרך מאוד גועלית להפחיד את הלקוח. פעם הבאה שלקוח אומר לי שהוא רוצה לעבור ל 012 אני מיידעת אותו שזו חברה ממש טובה בלכלכך על חברות אחרות, וכנראה לא בהרבה דברים נוספים, אז שישקול שוב. אה, ובטח יהיה לגיטימי לומר שכבר אין 012. קנו אותה. אה. ויש חוק. שאומר שאם אתה רוצה להתנתק בסיום ההתחייבות, אז החברה אמורה לנתק אותך לבקשתך, ולא להגיד לך להתקשר יום לפניי.

laife

New member
013 לא ממש פושטת רגל -

בסה"כ מתאחדת עם נטוויז'ן בקרוב.

M i s s i

New member
תשובה

יש אצלנו המון חבר'ה דתיים, ואני לא בטוחה בנוגע להתחייבות למשמרת סופ"ש, כי אותי נגיד לא מחייבים, אבל הבנתי שזה תלוי בגיוס או משהו כזה ונכון, משמרת שישי בוקר נחשבת משמרת סופ"ש גם המנהל שלך בד"כ יכול להתגמש איתך בד"כ יש חיוב על מספר משמרות..

ד ו ב ש

New member
אצלנו יש הרבה דתיים

בעקרון מחויבים למשמרת בסופ"ש וזה יכול להיות גם שישי בבוקר ... יש אצלנו המון דתיים וגם מנהל התמיכה הוא דתי אז הוא מבין את התומכים ששומרים שבת...

אצלנו בתמיכה

אם אתה מצהיר שאתה דתי אז אתה נותן את משמרת הסופ"ש בשישי בבוקר או במוצ"ש (וכמובן שאם השבת יוצרת מאוחר אז מתחשבים והאיחור מוצדק באופן אוטומטי).

למעלה