תומך טכני

פבפ

New member
תומך טכני

היי בע"ה אני עוד מעט משתחרר וחושב לעבוד בתור תומך טכני בחברת אינטרנט. מישהו יותר בערך מה השכר ומה תנאי הקבלה ?

אז ככה

השכר מתחיל בד"כ ב 20 ש"ח לשעה. אחרי תקופה של עד שנה זה מגיע ל 24 ש"ח לשעה. יש בהמשך תפקיד שנקרא תומך בכיר ואז ניתן להגיע ל 26 ש"ח לשעה. תוסיף לזה תמריצים שיכולים להגיע עד +- 15% מהשכר. תנאי הקבלה הם מבחן טכני בסיסי שלאחריו יש סדנת מיון. במידה ועברת עד כה, מצפה לך קורס בן שבועיים + שבוע חניכות ויאללה הפועל.

פבפ

New member
על מה מקבלים תמריצים ?

דבר ראשון המון תודה על התגובה. לגבי התומך בכיר, איך מתקדמים לזה ? ת'כלס אני בן אדם שנראה לי שאני יחסית עם הרבה ידע במחשבים (לא בגלל הצבא אלא עוד לפני) האם זה יעזור?

פרה פרה

תומך בכיר- לאחר שצברת וותק כתומך, ובמידה ומנהל הצוות שלך יהיה מרוצה ממך, הוא ימליץ עליך לגשת למכרז לתפקיד תומך בכיר. תפקידו של התומך הבכיר הוא לתמוך בנציג התמיכה בתקלות מורכבות ומסובכות. במידה ותרצה להיות בכיר תצטרך להוכיח את עצמך תקופה לא קצרה, כבעל ידע טכני טוב, מגדיל ראש וכדו'. תמריצים - בכל חברה היום ישנו מרכיב שכר שנקרא תמריצים, ישנם קריטריונים שונים בחברות השונות ונקבעים ספים שונים לקבלת התמריצים. לדוגמא כמות תקלות סגורות לשעה, אחוז תיעוד שיחות במערכת, ציוני סקרי שביעות רצון, מכירת ערכים מוספים וכדו'. המרכיבים לתמריצים שונים מחברה לחברה. לגבי הידע במחשבים, זה יכול לעזור למרות שזהו לא הדבר העיקרי אותו מחפשים במוקדי התמיכה. ידע במחשבים ניתן לרכוש בתקופה קצרה. בנוסף לידע יש צורך בגישה שירותית, סבלנות, אדיבות וכו'. בהצלחה.

אזרח111

New member
דרך אגב ...

יש לך מושג לאיזה משכורות מגיעים אחמ"שים וראשי צוותים?

תלוי איפה

היכן שאני עובד אם אני לא טועה אחמ"ש עובד לפי 29 ש"ח לשעה + תמריצים. מנהל צוות זה כבר עובד מטה והמשכורת היא גלובלית + תמריצים.

אזרח111

New member
המממ....

ואחמ"שים בדר"כ נותנים יותר שעות מנציגים רגילים נכון? מעניין אם אפשר להתקרב ל6 אלף ... אני גרוע בחשבון

אזרח111

New member
ידע סביר במחשבים יספיק ....

לא צריך להיות מתכנת. מספיק שיש לך מושג על איך האינטרנט עובד, כל מיני מושגים כמו פורטים, פינגים, התמצאות בפעולות פשוטות במערכת ההפעלה וזהו. אם אתה אומר שאתה מבין במחשבים, לא זה מה שיכשיל אותך. מה שכן יכול להכשיל, זה אישיותך. הם מחפשים סוג מסוים של אנשים. סבלניים, אדיבים, אנשים שלא מתעצבנים בקלות ונעימים לשיחה. בקיצר, תהיה אחלה בן-אדם במרכז ההערכה ואתה תעבור

King RooL

New member
תגיד

זה לא מעצבן אותך לפתור הרבה תקלות אותו דבר? וכאילו לשבת ולהסביר לאנשים איך לפתור בעיות?

אזרח111

New member
אותי אישית זה לא ממש מעצבן ....

צריך סוג של אופי לעבודה הזו. לא כל אחד מתאים.

למעלה