תום

סומבודי

New member
תום

רגליים משתרכות בצעדי שיבה פוסע הקשיש ועיניו אהבה אל פרדס התפוז מצטעף מבטו מדרגה אחת עולה לאיטו חריש עמוק במחשבה תחילה עמל ויזע הקדימו תהילה שתילים צעירים ניטעים בערוגה עקב מבשרת תום מדרגה עלי כותרת פורצים בברכה לשמש שוטפת צווחים בשמחה ניצן היה לזרד וזרד לשריג שוקע האיש לספסל בהגיג רוח תרעיד את התיתורה פרי בשל מתכונן לנשירה כעץ השדה יתחדש האדם חייך הזקן, ונדם

יופי למשורר שלנו ...

כמה שזה נשמע מקורי ללא השאלה , ללא חשש טבל ושביעית ... כולו שלך , שאין לאף מאן דאמר , שטח של אצבע על אצבע ... אפילו אצבעוני שותק ... שקט של הסכמה ... שלוות העצים שאינם מציצים אך מרוצים ... תהילת ריאשונים לך אשזור , כדי שתביא בנודך , עוד חמשירים חמימים ... שירתיחו את ליבנו הרדום ... סמבודי , אתה ענק !!!

סומבודי

New member
תודה, איש.

מפרגן כתמיד. מה עם האחרים, לא אהבתם? אשמח אם תחלקו תובנות, קטילות או סתם מחמאות

נעה שחר

New member
כתיבה יפה.. ציפיתי לסוף אחר האמת..

לכן לא הגבתי.. קצת התבעסתי מהסוף...

לא תום

כי אם התחלה... תחילת המסע אל ההווה שקם ומתהווה "עוד אבנך ונבנית..." ומן היזע קמו חיים קמה אדמה ונהיית... לא תום כי אם התחלה... זמן קצירה...

ציפי81

New member
הפורום הזה משנה את דעתי על אנשים...

לא שלא אהבתי סופרים גברים שקראתי, אבל דבר אחד להיות סופר, דבר שני להיות "סתם אדם" שכותב בצורה יפהפיה. לא חשבתי שגברים יודעים לכתוב דברים מרגשים בצורה כזו. ואחד אחד אתם משנים את דעתי. קודם זה "אחד ומיוחד" שלנו, ועכשיו זה אתה, סומבודי. שירה משובחת.

reo2

New member
מקסים!! אולי תכתוב על זוג זקנים

הפוסעים יחד יד ביד (אני לא יודעת אם זה בגלל שהם מאוהבים עדיין או סתם כי הם תומכים פיסית אחד בשני... אישית תמיד אני אוהבת לחשוב על האפשרות הראשונה). זה תמיד יפה לראות זוג כזה בקיצור, מה שאני מנסה לרמוז לך
אני מזמינה שיר!

למעלה