אני לא חושב שתם עידן הפמיניזם
אני חושב שהפמיניזם עודנו חי ועדיין לא הגיע למטרותיו. אני לא יודע איך הפמיניזם בא לביטוי בביתך, אבל אם זה בגללו, עצוב לי לשמוע שבעלך לא יכל להתמודד עם הפמיניזם שלך, בכנות. אחת הבעיות של הפמיניזם הוא שהוא לא משקיע מספיק בהכנסת הגברים לתמונת השיוויוניות. הכוונה שלי היא שהשיוויוניות באה מנקודת מבט נשית בעיקר, והרבה גברים לא מצליחים להיכנס לרוח העיניינים בגלל שהם מרגישים שהמסיבה היא של נשים בלבד, ושלא נותנים להם שום דבר, ולפעמים הם אף מרגישים מותקפים ע"י הפמיניזם )כי לפעמים באמת מתקיפים אותם על היותם "גברים" ולא מנסים להבין אותם(. הבעיה היא שבגלל ההזנחה של הגברים בפמיניזם היא שהרבה פעמים בגלל שגברים לא השתחררו מספיק, אז לצערי הרב מאד הרבה זוגות מתפרקים, פשוט בגלל חוסר הבנה של הגברים את השאיפה של הנשים לשיוויון, ובגלל חוסר ההבנה של נשים את הצורך בבסיס בטוח של גברים להגדרה של גברים-הצורך בבסיס התנהגות בטוח. אבל עם כל הצער שמלווה את המהפיכה וההתפתחות הפמיניסטית, הדרך עצמה נכונה. האושר לא מובטח לנו )הפמיניזם אגב, לא מתייחס לאושר, אלא להרחבת ההזדמנויות אליו(, אבל אפשר להתייחס אל המאבק הפמיניסטי בבחינת "העבודה היא שלנו אבל לא בשבילנו". מה שכן, מתינות והבנה הן לדעתי הדרך הטובה והנכונה באמת כדי לקדם את הפמיניזם, אבל כגבר, אני אומר לך שהמטרה צודקת ושהפמיניזם חשוב לגברים ולנשים כאחד. שוב, אני ממש מצטער לשמוע על הפרידה שלך מבעלך, אבל אל תפסיקי להאמין בצדקת דרכך.