תום סוייר

Nir5L

New member
תום סוייר

עכשיו בערוץ הילדים כזה תום אבני עושה לעדי עזרוני: "את יודעת איזה שיר אני אוהב?" ואז שמעו "כל אחד, או קצת תום סוייר" ככה כמה פעמים.. המנגינה תקועה לי בראש שמעתי שיר מהמחזמר!!! זה אומר שבקרוב הקליפ כבר מגיע בקרוב לערוץ הילדים!!!

avni avril girl

New member
הקליפ כבר היה בערוץ הילדים

פעם אחת... נא לעקוב אחרי השידורים של תום
סתם... בטח לקראת חנוכה ישדרו את זה איזה 5487097524789052658904 פעם

שגיא ק

New member
מתי היה הקליפ?

הם בכלל צילמו אותו כבר? אני רק ראיתי את הפרסומת הזאת לרפסודיה או משהו כזה אבל לא קליפ...... ומישהו יודע מה המילות שיר נושא של ההצגה?

Nir5L

New member
אני אממ..

חחחח השיר כבר נמצא בערוץ6... אני מניח שצילמו בזמן האחרון או שיצלמו בזמן הקרוב את השיר.. הפזמון זה מה שכתבתי.. "כל אחד.. הוא קצת תום סוייר" משהו כזה... "קצת" או "כמו".. אני לא זוכר.. תסתכלו בהודעה הקודמת שלי כדיי לדעת

Nir5L

New member
רק עכשיו שמתי לב!!!!

אמרת שהוא כבר שודררררררררררררררר איפההההההההה מתי????? אני דבוק לטלויזיה מיום ראשון!!! (בטח לא ישדרו אותו מחר וביום שבת..)

avni avril girl

New member
כן, הוא שודר

אני במו עיני ראיתי אותו :) לפני... אמ... שבוע? שבועיים? זה היה ביום חמישי, יום לפני ערב חג סוכות. (אני זוכרת בברור חחחח) זה היה בערוץ הילדים... אממ... ישדרו אותו קרוב לודאי לקראת חנוכה , ואם זה נורא נורא חשוב לך, בטח יש את זה לתום או לעדן במחשב, אני יכולה לבקש

Nir5L

New member
מי זה תום ועדן? ואם את יכולה..

אז תבקשי... אני אשמח מאודדדדד לראות את זה :)

avni avril girl

New member
אלה...

תום זה תום... מי שמשתתף בקליפ... חח... אולי יש לו ועדן היא מנהלת אבניבוי... אתר עליו... בכל אפן אני אשאל

Nir5L

New member
אהה אבל...

אהה מרכז הבמה.. איפה שצילמו את משחק החיים...חשבתי באתר "הבמה" איך הוא/היא ראה/תה את הקליפ שם...???

היה תערוכה של יובל כספין-והמופע

התערוכה היא בעצם על התלבושות שיובל כספין עיצב אתמול היה במרכז הבמה את הפתיחה של התערוכה(ישודר בגיא פינס) לכן היה מופע שלו שבשתתפות אומנים אחרים כמו ריקי גל. מבחוץ לאולם יש מסך קטן בו הראו את מחזות הזמר בו יובל כפין עיצב את התלבושות. ואני בת

Nir5L

New member
../images/Emo8.gifתודהה

אני כבר מחכה לראות בטלויזיה (אצל גיא פינס...)

avni avril girl

New member
אוקיי זה התחיל לרוץ

הקליפ משדר בערוץ הילדים בין התכניות לפי מה שאני יודעת, תעקבו אחרי השידורים.

למעלה